Харесвате ли къса коса?

промоции

Късите прически са практични и можете да ги поддържате лесно.

Една къса прическа винаги подмладява, изглежда свежо и е много подходяща за динамичното ежедневие. Освен това жената с къса коса изглежда секси, а правилно подбраната форма на подстригване подчертава красвите черти на лицето ви.

Много модерни се очертават късите прически с естествена визия. Стилистите се надпреварват да показват свежи идеи за прически с къса коса. Рошави коси, стърчащи кичури, разбъркани в изтънчен безпорядък коси – това ни заобикаля и е толкова модерно, колкото и практично. Толкова секси изглежда рошава прическа на пластове със стърчащи кичури. Бретонът на ресни и филираните краища са супер модерни. С помощта на козметични продукти, можете да придадете на косата собствен стил.

Много популярна прическа за къса гладка коса е тази в стил „Боб”. Тази прическа може да бъде точно очертана, изчистена с пригладена коса или с асиметрични линии.Mar 24, 2009 - Los Angeles, California, USA - Actress TIA MOWRY  at the TV Guide's Sexiest Stars 2009 event held at the Sunset Towers Hotel, Los Angeles. (Credit: Paul Fenton/ZUMA Press

Най-атрактивното дамско подстригване е много къса коса в момчешки стил. Тези прически стоят изключително сладко и закачливо. Придават на външността весел и жизнерадостен вид. Поддържа се много лесно и сутрин ще имате повече време за гримиране и тоалет.

kosa-qstrebЕкстравагантната прическа, наречена „ястреб”  показва един от най-интересните силуети на сезона. Косата е обърната на една страна и премахната в отсечен кръг около ухото. За повече настроение можете да боядисате дългата половина на косата в друг цвят. Гел и спрей ще я държи добре на една страна.

 

 

 

Съвети при пърхут

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар