Възползвайте се от модерната естетична медицина!

Естетичната медицина е клон на медицината, фокусирана върху задоволяването на естетическите желания и цели на пациентите.

Тя включва всички медицински процедури в областта на естетиката, но изключва всички   хирургически   процедури, които изискват операционна намеса и обща анестезия, като гръдните импланти, липосукция, хирургия на затлъстяване, лифтинг, ринопластика.

Лекарите, практикуващи естетична медицина, се обучават в инвазивни и неинвазивни методи на лечение и по този начин те обикновено използват тези методи в комбинация, за да отговорят на нуждите на пациента.

Истинската полза от практикуването на естетичната медицина е тип грижа, която лекарите предлагат на своите пациенти. Лекарствата, които се ползват за естетичните процедури се избират от пациента. Те се прилагат на хора, които не страдат от заболявания и само имат желание да намерят бързо решение за подпомагане на управлението на нормалните реакции на стареене. Когато се осъществяват от квалифициран лекар без хирургически процедури, те са по-безопасни от пластичната хирургия, обикновено дават по-бързи резултати и са предпочитани от пациентите, тъй като не са свързани с операционната маса.

Липосукцията – известна още като липопластика, е модул от козметичната хирургия, който включва отстраняване на тлъстини с помощта на засмукване. Това е козметична хирургична операция, която премахва мазнините от най-различни места на човешкото тяло, като корема, бедрата, седалището, врата, ръцете и др. Обикновено премахването на твърде много мазнини има негативни последствия и определен риск, поради което се ограничава количеството мазнини, които могат безопасно да бъдат остранени при една сесия.

Пластичната хирургия се занимава с поправки и възстановяване на формата на тялото. Тя може да включва много видове реконструктивна хирургия, микрохирургия и лечение на изгаряния.

Космите на почти всяка област на тялото могат да се премахнат с лазерна епилация. Само областите, покрити с татуировка или перманентен грим не могат да се третират с лазер и клепачите, поради чувствителността на очите от светлината на лазера.

 

Какво да правим, ако имаме косми по лицето?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар