Патрик Шварценегер е новият Арни

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Патрик Шварценегер (19) смая феновете си в туитър, като публикува в профила си снимка от фитнес салон, на която се перчи с яки мускули

Патрик Шварценегер Най-големият син на екшън звездата Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър не крие задоволството си от упоритите тренировки и всекидневните кросове, с които продължава здраво да помпа бицепси. Явно младежът, изявяващ се като модел и актьор, е решил да върви по стъпките на известния си татко. И макар да работи здраво над себе си, все още е далече от желязното тяло на Терминатора, който на 20 години спечели титлата „Мистър Вселена“ и от беден австриец стана най-известният културист в света.

Очевидно Патрик е наследил упоритостта на татко си. Арни доказа, че не е просто купчина от мускули и направи успешна кариера в киното, а също и на политическата сцена с двата си мандата като губернатор на Калифорния. Синът му не крие актьорските си амбиции. Тази година предстои премиерата на комедията „Grown Ups 2“, в която той участва.

Междувременно младокът си спечели слава на любовчия – сред бившите му гаджета са американските поп звезди Майли Сайръс и Тейлър Суифт, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар