Най-горещите летни тенденции

промоции

Това лято всичко е блясък и очарование, но също така и комфорт и стил. Свидетели сме на много летни рокли, обувки с отворени пръсти, много аксесоари и цветове. Тези стилове са най-горещите летни модни идеи, така че постарайте се да си набавете поне няколко от тези елементи!

Първо трябва да имаме пролетно-лятна рокля, с която никога не може да се сбърка. Носете я със сандали с въжени подметки, равни чехличи, пантофки, обувки на висок ток изобщо всичко, което искате и ще изглеждате чудесно в тях. Изберете подходящия за вас модел рокля и вече сте с една крачка напред към горещите летни тенденции.

Обувките без пръсти са задължителен елемент за всяко момиче този сезон. Те са невероятно секси и универсални, така че не може да сбъркате с чифт от тези.
Широкия панталон също е хит този сезон, но не разхвърлян или немарлив вид. Цвят Каки, ефирен материал и мекотата на формата ще ви направят по-професионално изглеждащи и ще се чувствате изключително удобно

Гривните са аксесоара, които трябва да имате през този сезон и не може да се разминете без  тях. Във всякакви форми и размери те са задължителен елемент. Можете да сте в крак с модата както с тънки златни гривни, така и с пластмасови големи и цветни гривни.

Бухналите ръкави са една от тенденциите, които виждаме много често, защото те правят всички топове да изглеждат по-женствени. Носете ризи с бухнали ръкави и съчетайте с панталон тип слим.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар