Шест правила за носене на принтове

промоции

Това лято всичко е за принтовете! Тениски, рокли, поли и дори чанти. Но какво да направи едно момиче с толкова много възможности и толкова много принтове? Ако сте били в някой магазин или МОЛ през последните месец-два, най-вероятно сте забелязали един тон дрехи с принтове, но кои трябва да вземете и, когато това стане, как да носите тези принтове правилно?

Има няколко правила, когато се носят принтове, към които ти наистина трябва да се придържаш:

Не повече от една дреха с принт

Носете един принт в дадено облекло. Принтът се откроява много, така че най-добре да се запази останалата част от вашия тоалет по семпла. Ако решите да носите туника с принт, то панталонът трябва да остане в един цвят … за предпочитане цвят, който има в принта.

 

 

Започнете с аксесоарите

Започнете с аксесоари и си проправете път нагоре! Добър начин да започнете да експериментирате с принтовете е с чантите и обувките. Обувки в животински принт е сигурен начин да направите целия си тоалет открояващ се. Можете да започнете и още по-невино с шалче, шапка или гривна.

Животински принтове

При носенето на животински принтове, винаги е най-добре да се придържаме към черното за останалата част от облеклото. Така че, ако сте облечена в рокля животински принт, придържайте се към черни обувки и черна чанта.

Запазете класата

 

Това не би трябвало да ви изненада, но моля не носете повече от един принт наведнъж. Хубаво е да не се комбинират животински принт с племенен принт – това ще изглежда по-скоро долнопробно, отколкото класно. Така че просто изберете един принт и оставете останалото семпло.

 

Монтирани щампи

Откажете се от монтираните щампи! Материи, които са по-близо до тялото, особено при щампите, изглеждат неестествено и в действителност могат да ви направят да изглеждате по-големи отколкото сте.

 

 

 

Малки принтове, големи принтове

Големите принтове биха ви правили да изглеждате по-големи и ако вече имате по-пълна фигура, аз ви съветваме да стоите настрана от тях! Вместо това изберетеа по-малки принтове, които ще бъдат много по-снисходителни към вашата фигура!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар