Няма по-хубаво от красотата сама по себе си!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нищо не може да замени чара и излъчването, а тях ги има, когато сме щастливи, добронамерени или просто в добро настроение.

bez grimВместо съвети за перфектен външен вид и следване на последните модни тенденции бихме ви предложили да се отпуснете и да се наслаждавате на това, което сте и това, което имате. Да го давате по-лежерно, лято е! И да не забравяте т.нар. „ефект на бумеранга”, а именно, че стремежът за съвършен външен вид често се превръща в „обратен ефект”, който респектира прекалено и дори отблъсква хората от вас.

Миналата година, когато се готвехме за пътуване в чужбина, моя позната казваше „Ужас, как ще издържа сега един месец без фризьора си и маникюристката си и как ще ми липсва работното място”, а аз й отговорих: „Вземи си изрежи ноктите, вържи си косата на опашка и се наслаждавай на пътуването, не се занимавай с глупости!” След това пътуване тя се превърна в момиче, което правеше точно така и вече е щастлива с новия си приятел.

Важно е да изглеждаме добре без да се превръщаме в роби на козметиката и диетите. Десетки страници с реклама на хранителни добавки или продукти за хубава фигура ни атакуват ежедневно. Какви отвратителни неща трябва да поглъщаме, за да губим тегло! Не можем да избягаме от законите на здравето, за да изглеждаме красиви. Може да се случи да погрознеем непредвидимо с непремерени действия при употреба на вредни хранителни добавки или непремерен глад.

Спокойно можете да използвате огромното разнообразие от пресни плодове и зеленчуци на пазара през лятото и да се отдадете на нормално и здравословно хранене с много движение – плуване, колоездене, разходки!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар