Риана стана заклет фен на италианската кухня

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Интересно, дали има някой, който да не е фен на пицата и спагетите?

риана

Сигурно целият свят знае колко добри кулинари са италианците. Някой хапват италианска кухня от време на време, а други направо не могат без нея. От последните е и певицата Риана, която през последните месеци не хапвала нищо друго, освен средиземноморска кухня и италиански специалитети.

Новата къща провокирала новата страст на барбадоската. В Пасифика, където живее от едно известно време, има чудесен ресторант, в който сервират само гозби от страната на Верди и Пучини.

Близките на Риана и особено приятелките й, започнали сериозно да се притесняват за фигурата й, тъй като красивата певица поне през ден ходила да си похапва на корем от вкусотиите, които приготвяли готвачите от Ботуша. Освен манджите, Риана си имала и любим сервитьор, който сервирал специалитетите с италиански финес.

„Тя не е никак претенциозна. Не обича неща, които други знаменитости обичат като трюфели, например. По-скоро иска класически италиански специалитети като паста с доматен сос, пица и пържени калмари”, коментира шефът на ресторанта пред списание Rolling Stone.

Ако Риана не можела да отиде до ресторанта, тя звъняла да поръча храна за вкъщи и похапвала сладко-сладко, докато гледала телевизия или се забавлявала с приятели.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар