Алек Болдуин се подмлади покрай новата си съпруга

промоции

Холивудският актьор винаги е демонстрирал стил и класа, когато става дума за жени

Алек Болдуин

Той беше спътник за известно време на една от най-красивите актриси – Ким Бейсингър. Преди известно време Алек Болдуин си взе инструкторка за жена. Съпругата на 54-годишният запазен красавец е от Испания и се казва Хилария Томас. Заради нея той ще се премести да живее в Испания. Причината не е само желанието да угоди на половинката си, но и радостната вест, че двамата май чакат бебе.

Новината за бебето не е потвърдена нито от Болдуин и половинката му, нито от неговия говорител. В Америка Хилария се чувствала много неспокойна. Затова тя предпочитала да релаксира на родна земя, където ще има възможност да се отпусне по-добре и да се наслади на бременността си, ако новината действително се потвърди.

„Жена ми иска да се преместим в Испания. Тя иска да прекарва малко повече време там и да се радва на живота. Но моите корени са в Америка, за това се страхувам, че когато я заведа там, тя повече няма да иска да се върне“, откровен е Алек Болдуин.

На всяко светско или филмово събитие двамата блестят с оригинален стил и определено са една от най-красивите холивудски двойки.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар