Шарън Стоун все по-често не може да се разбере с младото си гадже

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тя е точно 2 пъти по-млада от него

шарън стоун

Шарън е актриса, която помним от много култови заглавия, като „Казино“, например. Мартин Мика е от Аржентина и е модел. Той е на 27 години и вече втора година се подвизава като гадже на звездата. В началото връзката им предизвика доста коментари, но любовта между двамата успя да затвори устата на клюкарите. Не така стоят нещата днес.

От едно известно време проблемите, споровете и неразбирателството между двамата са зачестили. Близки до двойката споделят, че те вече нямат нищо общо помежду си.

И не възрастта е тази, която ги разделя. Актрисата винаги е била обществено ангажирана. Тя участва в много благотворителни каузи, интересува се и от политика. Мартин нито се интересува, нито пък разбира увлеченията на приятелката си. Шарън е заета. Тя има трима сина, те отнемат цялото й време и продължава да пътува много по работа. В момента талантливата актриса се снима в седем филма едновременно. И тъй като преди 12 години Шарън Стоун преживя кръвоизлив в мозъка, тя е открила истината за себе си. По-важно от професионалния и личния й живот е само здравето й – нейното и на децата й. Затова в момента не слага много на сърце проблемите с аржентинския модел. Все пак, макар и на една сериозна възраст, красивата звезда може да има който мъж си пожелае.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар