Алисия: Бях много болна!

Неприятна болест създала проблеми на Алисия

Певицата призна, че е била тежко болна, но не желае да занимава феновете си с проблемите, които е имала. Неразположението на Алисия било доста сериозно и това наложило консултация с не малко специалисти. Тя обиколила де що има известни имена в медицината, за да си направи изследвания. Многото лекари, който звездата на Ара посетила трудно поставили диагноза и мненията, които давали били много различни. В крайан сметка всичко свършило благополучно и сега Алисия се чувства много по-добре.

За перипетиите по болниците тя разказала само на свои приятелки от бранша, но дори и на тях не искала да признае от какво точно е била болна. Певицата споделила единствено радостта си от това, че вече е добре и че новината за болестта й не е стигнала до медиите. Положението било доста обезпокоително, но дори и на тях Алисия не искала да каже какво точно се е случило. Най-много се притеснявала от това подробности за болестта й да стигнат до пресата и всичко да бъде разгласено.

Основно Алисия не искала да тревожи близките си. Те били доста обезпокоени от факта, че бившата на Валери Божинов била доста отслабнала през последните няколко месеца.

Сега Алисия отправяла горещи благодарности на Господ, че й е помогнал в този труден момент.

Честите настинки накарали Алисия да си направи изследвания, защото решила че нещо не е наред с имунитета й. В крайна сметка, малко след като научила лошата вест тя се възстановила от тежкото заболяване, което и до днес пази в тайна.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар