Къде спи Риана?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Повечето фенове и медии се интересуват от това с кого спи звездата

Спекулациите и предположенията по този въпрос са много. Затова по-сигурно е да разберем къде си почива Риана. Носителката на „Грами“ е доста претенциаозна към мястото, където релаксира след дълъг и уморителен ден. За разлика от често несполучливия избор на мъже, Риана е харесала за себе си доста просторен и хубав дом. Певицата има възможност всеки ден от седмицата да спи в различна спалня, защото имението, което си е закупила наскоро има точно 7 спални.

Тя броила за придобивката 12 милиона долара. Освен седем спални, голямата къща имала огромен двор и басейн с олимпийски размери. Имението се намира в Пасифик Палисейдс и предлага на гостите си осем бани и гараж за 20 коли. Радостта от покупката Рири, както я наричат приятелите й, първо изразила в социалните мрежи. В Туитър тя написала: „Ставам всяка сутрин в 5,30 ч. и се втренчвам в басейна, докато не изгрее слънцето. Просто го чакам! Това е животът ми!”.

Наскоро Риана реши да даде изявление относно мъжете в найния живот и по-специално има ли нещо между нея и Крис Браун. Припомняме, че Браун нашамари доста сериозно певицата преди известно време и от тогава насам те са разделени. Медиите много пъти ги събираха, но в крайна сметка шоколадовата красавица каза, че между тях няма нищо. Засега тя нямала нужда от мъж в живота си, защото така имала възможност да прави свободно нещата, които харесва.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар