Камелия: Аз съм иконата на попфолка!

Безспорно ексцентричната певица успя да наложи немалко стандарти в лековатия жанр

Това сподели и самата тя в интервю, публикувано в пресата преди няколко дни. Русокосата дама не крие задоволството си, че доста млади нейни колежки се опитвали да я имитират или подобно на нея да бъдат новаторки в чалгата. В крайна сметка, когато Камелия стартира кариерата си нямаше нито тази информация, нито тези стандарти, които ги има сега.

Камелия сподели, че преди около 20-на години пак е имало конкуренция, но тя е била много по-качествена отколкото днес, защото певиците са били истински професионалистки, които имали не само красива външност, но и голям талант.

Камелия успя успешно да извърви пътя на промяната и да се впише във всяка една от трансформациите, които претърпя попфолка. И ако преди парите били просто хонорар, то днес те решават коя от поредните бездарни гърли ще се наложи на пазара.

Огън момичето на фолка признава, че винаги е вършила с любов онова, което днес радва феновете й. Тя не се развивала толкова заради славата, колкото да покаже на хората, че всичко, което прави е заради тях.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ каза пред blife: „Следвам себе си! Аз съм това, което съм!“.

Тези две изречения са достатъчни и казват всичко онова, на което сме били свидетели през времето, в което Камелия остави своя отпечатък не само в попфолка, но и в сърцата на феновете си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар