Обраха Ивана

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Преди няколко дни Ивана беше обрана

Примата на попфолка се раздели за малко с телефонът от лимитирана серия на Vertu. Бижуто и струвало 12 000 лева и било поръчано направо от лондонския офис на британската компания. Припомняме, че Vertu произвеждат едни от най-скъпите дизайнерски телефони в света.

Бижуто на Ивана изчезнало на едно от участията й. Най-гадното е, че певицата е била оставила телефона си в съблекалнята. По времето, в което тя пеела и радвала феновете, наглите крадци влезли в помещението, което дори не било заключено.

Когато кражбата станала факт, някой решил, че трябва да извикат полиция. Ивана отказала, защото нямало как да си губи времето като пише обяснения в районното, още повече, че трябвало да пътува доста километри до следващото участие за вечерта.

Колкото и ценен да бил телефона, още по-ценна била информацията, която била качена на него. Телефонни номера, есемеси и най-вече снимки. Колежки на Ивана докладват, че в паметта на Vertu- то имало доста снимки на Ивана и новото й гадже.

Засега неговата самоличност оставала загадка за медиите и папараците, които непрекъснато я дебнели. Ивана била много доволна от факта, че въпреки кражбата снимките все още не били видели бял свят и никой друг, освен крадците, не е научил самоличността на тайнствения любим на гласовитата айтозлийка.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар