В изборния ден

промоции

Кои са перфектните кандидати за гардероба ти този сезон? Виж кандидатурите им тук на тази страница. Ние само ще уточним, че всички са изтънчени и женствени – една безспорно печеливша комбинация.

Костюм с пола

Свежия силует връща чаровния традиционен туид на модната сцена.

Кратка модна емисия: Класическия ансамбъл е изгубил старомодното си звучене. Жакетът е къс и следва извивките на тялото, полата е закачлива, а наситените цветове като лилаво и кобалт изключват понятията „скучно” и „бебешко”.

 

Подстригано овче палто

То е удобно, леко, топло и устойчиво на приключения.

Този тип палта имат особен шик и чар, ако са с дължина до бедрото и с къс косъм. Деликатните детайли омекотяват излъчването и правят палтото удачно за комбиниране дори с пола.

 

Широки и удобни плетива

Великолепните XXL модни решения са артистични, стилни и комфортни.

Свободните обеми и небрежните, но меки материи раждат усещането за топлота и уют. Сложи колан на роклята-пуловер, за да постигнеш женствен силует и небрежно усещане за уикенд през цялата седмица. Никакви протести срещу това!

 

Пера и блясък

Смелите, неконвенционални детайли естествено привличат околното внимание.

Когато са в нежна въздушно лилава палитра, блестящите и хвърчащи елементи в тоалета не звучат претруфено. Комбинирай с плетиво и винтидж чанта за изтънчен финален ефект.

 

Милитъри микс

Положи в центъра  на имиджа си нещо лъскаво и метално и допълни с войнишко зелено. Имаш официална команда „Свободно, време за парти!”.

Разчупи милитъри традицията, като съчетаеш „скучна” за окото долна част с ултраблестящо горнище. За лукс вид от глава до пети панталонът трябва да е по тялото, с шик елемент – имитация на ластик например.

 

Лейди стил

Внимание: Уж скромната наглед рокля разкрива извивки, които не си и подозирала, че имаш.

Тази ретро рокля отива на всяка фигура – независимо дали си Джаки или Мерлин тип. Пристегната в кръста и свободна при бедрата, тя подчертава женствените форми – ако ги имаш, и създава такива – ако ти липсват.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар