Роби Уилямс помпа мускули като за световно

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певецът така е наедрял, че вече трудно влиза в дрехите си

Повечето фенове и приятели на звездата са на мнение, че е напълнял, но това изобщо не отговаря на истината. Факт е, че младият татко трябва да си купува нови дрехи, но не заради извънредно натрупани паласки, а заради мускулите, с които редовно радва почитателите си в Туитър. Роби Уилямс не пропуска седмица без да е публикувал актуална снимка, с която да докаже и покаже какво тяло е изваял.

Освен да се радва на малката си дъщеричка, Роби тренира усилено напоследък. Резултатът от усилията му е повече от явен, пише eva.bg.

И тъй като Роби е доста суетен, той решил да подмени целия си гардероб, тъй като нищо вече не му ставало, а ризите му направи щели да се пръснат там. Най-голям проблем Уилямс виждал с ръкавите, тъй като бицепсите му изпълвали абсолютно всичко. „Сега ще трябва да подменям гардероба си“, оплаква се Роби Уилямс.

Бащинството промени изцяло разглезената звезда. И докато преди Роби Уилямс твърдеше, че редовно разговаря с извънземни, то сега цялото му време било заето със сменяне на памперси и игри с прекрасната му дъщеричка.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар