Крис Браун обича две наведнъж

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Рапърът без свян си призна, че в сърцето му има място за две жени

Крис Браун пусна в социалната мрежа „Туитър“ видеоклип, заснет с любителска камера на задната седалка на колата му. Пред многомилионната аудитория той споделя: „Много съм стресиран. Възможно ли е човек да обича двама души едновременно? Не знам дали е възможно, но аз чувствам, че именно това ми се случва. Държа се естествено и не искам да наранявам никого. Не искам да разигравам жените. Просто ме е грижа за две от тях едновременно“.

Британският вестник „Сън“ публикува снимки, които потвърждават, че Крис Браун е прекарал цялата минала седмица в обятията на Риана. Красавицата изглежда му е простила изцепките от 2009 г. Точно преди три години рапърът посини окото й след побой, а певицата публикува снимки от побоя в социалните мрежи и това предизвика различни отзиви в цял свят. Браун получи 5-годишна условна присъда и бе осъден на общественополезен труд в продължение на 6 месеца.

Само преди няколко месеца бившият възлюбен на Риана активно движеше с манекенка, която се кълнеше, че връзката им е абсолютно пълноценна. В началото на октомври певецът неочаквано обяви, че се разделят. Моделката била съкрушена, когато изгледала видеото със странното обяснение в двойнствена любов. Намерила обаче достатъчно сили да отвърне чрез „Туитър“ на почитателите си: „Всичко, което мога да кажа е, че не бива да се бъркате в искрените чувства на хората. Просто не бива! Животът продължава, така че да го оставим да си тече.“

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар