О, ужас! Това е Лейди Гага!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певицата е отпуснала края на диетите и здравословния начин на живот

Резултатът е видим и не особено приятен. На снимката Лейди Гага пристига в Англия, където има серия от концерти. Странното нещо, което крепи на главата си е поредния ексцентричен кок, който звездата си е сложила, а около него се кипри задължителната панделка, която стана запазена марка на певицата. Мръснорусият цвят няма нужда от коментар. В крайна сметка на всеки може да се случи да не улучи цвета на боята за коса, но Лейди Гага може да си позволи поне свестен стилист, който да й даде няколко безплатни съвета, ей така, заради рекламата.

Явно причина за нелепия вид, в който гага пристигна на Острова е именно липсата на личния й стилист, който сигурно си е взел заслужен отпуск. Иначе за дрехите, с които е облечена не може да има друго обяснение, освен, че гласовитата блондинка ги е избирала със затворени очи.

На летището имало доста почитатели на Лейдито, които останали като втрещени от странния начин, по който изглеждала тя. Певицата много пъти е позирала без грим, но напоследък видът й бил по-скоро отблъскващ, отколкото естествен. Освен облеклото, с което прилича на опечалена вдовица от 40-години на миналия век, Гага изненадва и с килограмите, които явно е качила напоследък. И това няма как да не се случи, тъй като тя водела навсякъде своя готвач, който готвел разни вкусни манджи на звездата.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар