Уникално! Вижте как изглежда 45-годишната Хали Бери на плажа

Хали Бери вече е на 45, но какво от това?!

Въпреки че още миналата година холивудската знаменитост Хали Бери навърши така страшните за много дами 45 години, тя изглежда повече от зашеметяващо.

Зашеметяващо е дори слаба дума, като се има предвид, че тялото й е като 20-годишна красавица.

Секси Хали Бери на плажа!

Доказват го и фотоси от отдих на актрисата на плажа, които фотоси се радват на особена популярност през последните няколко дни. Снимките се споделят с бясна сила онлайн, а коментарите под тях са, че много жени, в това число и знаменитости, могат само да си мечтаят да изглеждат по начина, по който изглежда самата Хали Бери.

И без да пропускаме ролята, която е оказал генът върху омайните извивки на Бери, няма как да не отбележим, че тя дължи уникалния си външен вид на усилията, които полага.

Самата актриса неведнъж е споделяла, че се придържа към изключително стриктна фитнес програма, която комбинира упражнения за всички проблеми мускулни групи при жените. Хали тренира корема, ръцете и краката, както и седалището, като редовно практикува и кикбокс, който има съществена роля за тялото й.

В същото време, актрисата залага на здравословната храна. Тя твърди, че се е отказала от голяма част от изкушенията и че редовно се храни със зеленчуци и протеинови продукти. Минералната вода пък е в неограничено количество, защото хидратацията е тази, която върши чудеса.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар