Дали някога ще си хвана гадже: съвети за срамежливи тинейджърки

Ти лайф за Лекува

Знаеш ли колко холивудски знаменитости на твоята възраст са си мислили същото?! Знаеш ли колко девойки се питат същото – дали някога ще си хвана гадже?


Някои от тях са намирали себе си за непривлекателни, други са вярвали, че са прокълнати да бъдат вечно сами. Нали знаеш, че това е страшна глупост?! Всеки си намира половинката, а повечето хора – от няколко опита.

Така че погледни нещата от добрата им страна. Ако все още нямаш гадже, има огромна вероятност да прескочиш мъчителната серия от „опит-грешка-опит-грешка“ и да си достатъчно голям/а и зрял/а, за да знаеш какво искаш от човека до теб, когато го срещнеш.

Друг е въпросът защо се подценяваш така, смятайки, че теб няма да те огрее никога

Нали знаеш, че ниската самооценка е едно от най-непривлекателните качества у човека? Когато някой мисли за себе
си, че не заслужава да бъде харесван, той го излъчва и останалите също започват да мислят така.

За да бъдеш отворен/а към нови запознанства и сближаване, е необходимо да си уверен/а в себе си и в своите възможности. Вместо да си задаваш безумни въпроси като „Може ли да остана завинаги сам/а“, впрегни съзнанието си в това да се развиваш и усъвършенстваш. Зарови се в тема, която ти е интересна и я изследвай. Може да е спорт, изкуство, наука, джаджи – това, което ти е най-интересно.

Развий себе си в някаква област и бъди сигурен/ а, че преди да се усетиш, някой ще иска да те опознае по-отблизо и да изследва света заедно с теб.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар