Искам пиърсинг, но нашите не ми дават!

Ти лайф за Лекува

Как да накарам нашите да ми разрешат да си направя пиърсинг?


Въпросът, който би трябвало да си зададеш независимо от своите родители, е защо толкова искаш да си продупчиш тялото. Ако смяташ, че това е модерно, по-добре се откажи – модата е стоката, която се разваля най-бързо. Не искаш да имаш върху тялото си нещо развалено, нали? То ти е за цял живот все пак.

Ако пиърсингът просто ти харесва или ще носи някаква символика за теб, действай. Но не и преди да си разучил/а как и къде да го направиш най-безопасно.

Ако вашите са против, не се тръшкай и не ги обявявай веднага за стари консерви. Представи си, че когато ти станеш родител на тийнейджър, твоето дете ще пожелае да прекара лятната ваканция на Марс. Сигурен/а ли си, че веднага ще го пуснеш без грам притеснение?

Приеми, че вашите са загрижени и че носят отговорност за теб. Зареди се с мъничко търпение. Има начини да ги убедиш да ти д ад ат зелена светлина.

След първоначалния им шок от обявяването на твоето желание и последвалото конско остави известно време нещата да се успокоят. После разговаряй отново с тях. Разкажи им всичко за пиърсинга – как е възникнал, кои са народите, които го полззват, защо и т.н.

Изобщо не споменавай имена на съученици и приятели, които вече са си направили, защото така ще изглежда, че се подвеждаш по решението на други хора и това няма да се хареса на родителите ти. И с право, защото всеки от вас е уникална личност и няма нищо хубаво в това да изглеждате еднакво

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар