Искам пиърсинг, но нашите не ми дават!

Как да накарам нашите да ми разрешат да си направя пиърсинг?


Въпросът, който би трябвало да си зададеш независимо от своите родители, е защо толкова искаш да си продупчиш тялото. Ако смяташ, че това е модерно, по-добре се откажи – модата е стоката, която се разваля най-бързо. Не искаш да имаш върху тялото си нещо развалено, нали? То ти е за цял живот все пак.

Ако пиърсингът просто ти харесва или ще носи някаква символика за теб, действай. Но не и преди да си разучил/а как и къде да го направиш най-безопасно.

Ако вашите са против, не се тръшкай и не ги обявявай веднага за стари консерви. Представи си, че когато ти станеш родител на тийнейджър, твоето дете ще пожелае да прекара лятната ваканция на Марс. Сигурен/а ли си, че веднага ще го пуснеш без грам притеснение?

Приеми, че вашите са загрижени и че носят отговорност за теб. Зареди се с мъничко търпение. Има начини да ги убедиш да ти д ад ат зелена светлина.

След първоначалния им шок от обявяването на твоето желание и последвалото конско остави известно време нещата да се успокоят. После разговаряй отново с тях. Разкажи им всичко за пиърсинга – как е възникнал, кои са народите, които го полззват, защо и т.н.

Изобщо не споменавай имена на съученици и приятели, които вече са си направили, защото така ще изглежда, че се подвеждаш по решението на други хора и това няма да се хареса на родителите ти. И с право, защото всеки от вас е уникална личност и няма нищо хубаво в това да изглеждате еднакво

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар