Как да запазите добрите взаимоотноотношения с вашия любим?

Ти лайф за Лекува

Това са четири грешки, които не бива да допускате, ако искате да запазите добрите взаимоотношения с вашия любим


Той е влюбен във вас, по характер е търпелив, винаги е готов да ви разбере и прости грешките ви. Никога няма да ви упрекне, та камо ли да ви се разкрещи. Може би е ангел, или е мъдрец, прегърнал максимата да не се ядосва за това, което не е в състояние да промени.

В случая промяната, може би, е невъзможна за вас. Ако е така, най-добре ще е да се поучите от тези 4 грешки. Особено ако искате да запазите добрите взаимоотношения с вашия любим.

1. Налагате се. Скъпи, коя риза да ти изгладя? Бялата на райетата. Вие гладите синята. Е нали казах бялата!? Ама тя не отива на карирания ти костюм. Защо въобще ме питаш, като смяташ, че по-добре знаеш? Вярно, защо го питате, щом не зачитате желанието и мнението му. С “ фасадната демокрация“ само го ядосвате.

2. Туткате се преди излизане

Неясно по какви генетични причини жените, които иначе успяват да жонглират със 100 професионални и 100 семейни ангажименти, често забравят за управлението на времето точно 15 минути преди да напуснат дома си. Примерно трябва да тръгвате за важно професионално събитие, намислили сте какво ще облечете, но в последния момент изпитвате несигурност подходящо ли изглеждате и започвате да сменяте тоалети. Любимият, който трябва да ви закара и също да иде на работа, седи напълно готов; действително или мислено нервно потропва я с крак, я ръка. А вие притичвате накипрени в поредната рокля и питате “ Добре ли съм така”, ”А така по-добре ли съм“. Той всеки път отвръща “ Прекрасна си“. Ако на третата рокля не каже „Хайде стига, излизаме“, може би тайно от вас взема успокоителни.

3. Сравнявате се с майка му. Гювечът по-вкусен ли е от този на майка ти? Грозен въпрос. На пръв поглед сякаш се грижите да му е вкусно, както е свикнал. На втори си личи, че се съревновавате. На трети се вижда, че сте неуверени в себе си и имате нужда той да ви хвали. Той сигурно няма нищо против да повдига самочувствието ви, ама защо го принуждавате да ви сравнява с тази, която го е родила? Че и да се произнесе във ваша полза, за да не се нацупите. Рано или късно ще му омръзне, ще се почувства обиден и може да се развика.

4. Искате да сте идеални. Това е ваш стремеж и по принцип е трудно изпълним, но дори да успявате, тормозите с него любимия. След като сте заедно, той трябва да изтърпи напъни
те ви да постигнете къща, подредена като по конец, съвършено изпипана подготовка за посрещането на приятели, перфектно организирано пътуване и т.н. Неудобството е, че в тези картинки пасва и идеален мъж. Вашият надали е такъв, сигурно и не иска да бъде. Така че по-вероятно е да се ядосва на претенциите, които привидно предявявате към самите себе си, но всъщност с тях натоварвате и комплексирате него.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар