Ето какво ви чака, ако срещнете това животно

Птичка в парка, катеричка в гората, пеперуда на поляната – всички те искат да ни кажат нещо, особено когато имаме нужда от знак. Ето как да го разчетете.

Пеперуда

Пеперуда

Пеперуда

Символ на трансформацията, това пъстро насекомо ви носи съобщение, че трябва да се приготвите за големи промени в живота си. Простете се със стари навици, отминали разсъждения и поглед върху ситуацията. Идва нова ера!


Калинка

Знак, че ще откриете нещо, което сте мислили, че е загубено. Съобщението гласи още, че имате нужда от почивка в усамотение, за да се отдадете на размисъл и медитация. Ако калинката кацне на вас, пожелайте си нещо, а ако не сте обвързани, попитайте откъде ще дойде половинката ви и проследете накъде ще полети.

Гълъб

Прелети ли пернатият пощальон пред погледа ви, значи ще получите нечакана вест от далеч. Съобщението още иска да ви каже, че сте съвсем близо до желана цел и не бива да се отказвате. Ако имате нужда от помощ, обадете се на близък приятел или на семейството си.

Сврака

Тази птица се среща често дори в града, но ако пък прекалено много ви прели­та пред погледа, иска да ви каже да се изразявате ясно и точно при разговор, за да ви чуят и разберат правилно,както и да изслушвате събеседника си внимателно, за да сте наясно с неговото мнение.

Катеричка

Тази грижлива животинка постоянно събира запаси за зимата. Изправи ли се пред вас, значи е време да планирате по-сериозно бъдещето си, да заделите бели пари за черни дни и да помислите какво не е балансирано в живота ви.

Паяк

Помислете как се чувствате, когато видите този осмокрак вестоносец. Като попаднали в мрежата му? Е, потърсете изход от ситуация, в която сте се оплели – научете се да си проправяте нов път (така можете да тълкувате посланието му).

Мравка

Появата на пътя ви на най-работния представител на животинското царство идва да ви каже, че е необходимо да се съсредоточите и да се подготвите за предстояща важна служебна задача. Мравката символизира търпение, дисциплина, ефективна работа и неуморно планиране на бъдещето – вземете пример от нея.

Маймуна

Привлече ли ви вниманието в зоопарка, значи ви праща вест да сте спокойни, че ще се справите със ситуация, за която сте поели ангажимент. Решението ви ще е креативно, ще предоставя нов поглед на нещата и ще ви изведе бързо напред.

Заек

Скокливкото вечно бяга от някого, така че изправи ли се пред вас – помислете дали някой не ви заплашва или не сте в рискова ситуация. Подгответе се за бърза евакуация, вероятно ви грози опасност.

Как да разберете съобщението

Обръщайте по-голямо Внимание на животните, които срещате – на живо, по телеви­зията или като тема на разговор с други приятели. Ако се случи три пъти да види­те едно и също животно (или да се говори за него), вероятно точно то има да ви каже нещо.

Не анализирайте прекалено много или не прекроявайте съобщението по ваш вкус. Доверете се на знака, който получавате, и на своята интуиция, която ви шепне в ухото.

Вашите възприятия ще свършат добра работа, когато получите знак от някое животно. Ако вестоносецът е същество, което обичате, значи съобщението му ще ви подкрепи при решаване на някакъв проблем. В случай че животното е някое, от което се страху­вате или не му се доверявате, вероятно ви казва да спрете да отричате или да давате отпор на нещо, което ви вълнува в момента.

Източник: Журнал за жената

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар