Пенсионери измислиха начин за припечелване на пари

промоции

Изобретателността на възрастните хора няма край

пенсионери

Изобретателността на възрастните хора няма край


Докато голяма част от родните пенсионери оплакват съдбата си и недоволстват от положението, в което се намират, то други измислиха хитър начин да припечелят някой и друг лев.

За никого не е тайна, че живеем в изключително забързано време. Малцина са домакините, които успяват да намерят време, за да направят консерви за зимата, особено, ако нямат майка или свекърва, която да им помогне.
В такива случаи на помощ идват изобретателните пенсионери. Те предлагат услугата да ви направят консервата срещу заплащане, за което се договаряте предварително.

Така например бабите от кюстендилските села споделят, че от години през това време на годината имат страшно много работа, тъй като приемат поръчки за правене на домашна лютеница.
Те са пресметнали, че себестойността на лютеницата излиза между 6 и 8 лева за килограм, отбелязва standartnews.com.

В цената, която са обявили кюстендилските пенсионери обаче не са включени бурканчетата и стерилизацията.
От известно време насам място на родната трапеза си пробива и нов вид лютеница – с лукчета и локум, които се добавят, след като всички продукти вече са смлени.

Възрастните жени споделят, че най-важното условие, за да получите вкусна лютеница е да изпечете чушките върху ламарина, а не във фурната, както правят много от съвременните домакини, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар