Невероятно! Вижте как да се избавите от всякакви насекоми през лятото и то за жълти стотинки

Ти лайф за Лекува

Отдайте се на летния сезон, без да мислите за досадните гадини

насекоми

Отдайте се на летния сезон, без да мислите за досадните гадини


Лятото е един от най-хубавите сезони, но често пъти досадните насекоми могат да ни развалят настроението.

Предлагаме ви един наистина много лесен и изпитан метод, който ще ви избави от всякакви насекоми, в това число мухи и комари. Ще си го приготвите само за няколко минути, а резултатът наистина е невероятен.

За да се избавите от досадните насекоми, са ви необходими 4 монети, найлонов плик с цип, две чаши вода, 2 ч.л. сол, малко лимонов сок и кламер.
След като вече сте си набавили всички необходими материали, е време да се захващате с направата на домашното устройство против насекоми.

Разбъркайте солта във водата до пълното й разтваряне и добавете сока от половин лимон например. Излейте внимателно сместа в найлоновия плик с цип и го затворете. От кламера си направете кука, на която да закачите плика. Остава да добавите четирите монети в плика, да го затворите и да го закачите на кламера.

В това се състои цялата философия по направата на вашето устройство против насекоми.
Сега остава да го закачите на подходящо място и да се уверите сами, че наистина действа.
Да, не е задължетелно да пилеете луди пари за какви ли не препарати, които обещават чудеса, а в действителност имате чувството, че не само не отблъскват насекомите, а дори ги привличат повече, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар