Тази маска ще ви избави от мазната кожа

Избавете се от проблема с натурални средства

мазна кожа

Избавете се от проблема с натурални средства


Немалка част от дамите са в плен на мазната кожа.

Със сигурност мазната кожа никак не е приятна, особено в летните горещини. Заради топлото и мазнотията по кожата се получават редица възпаления.

За да избегнете всички тези проблеми и да се справите с мазната кожа ви предлагаме да си направите маската, която ще ви предложим. Редовното й прилагане ще ви помогне да се справите.

Нуждаете се от:
1 с.л. кисело мляко
2 белтъка

Едва ли ще се изненадате от факта, че яйченият белтък е един от най-добрите естествени адстрингенти и именно поради тази причина са отлично решение за справяне с мазната кожа, както и с увисналата кожа.
Двата натурални продукта, съдържащи се в маската не само се справят с прекомерното омазняване, а и подхранват дермалните слоеве като възпрепятстват загубата на еластан и колаген.

Изсипете двата белтъка в подходящ съд и ги разбъркайте добре. Добавете и киселото мляко и отново разбъркайте хубаво до пълното хомогенизиране на сместа.
Маската се нанася задължително върху предварително почистена кожа на лицето.

Оставете я да подейства половин час и я отмийте с хладка вода. За постигането на желания ефект, повтаряйте процедурата два-три пъти в седмицата.
Тази маска е изпитана и е доказала своите свойства във времето. Просто се изисква постоянство и резултатите няма да закъснеят, пише framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар