Ясновидката Дорийн Върчу дава ценни съвети за храненето

Дорийн Върчу е категорична, че мисията за запазване на здравето на съвременния човек не е невъзможна

Дорийн Върчу

Дорийн Върчу е категорична, че мисията за запазване на здравето на съвременния човек не е невъзможна


Дорийн Върчу е специалист по психология и ясновидство.

Благодарение на дарбите си Дорийн Върчу може да общува с ангели и да тълкува посланията им.
Ясновидката твърди, че ангелите участват активно във всяка част от живота на хората като помагат да лекуваме не само тялото, а и душата си.

Именно техните съвети за правилно хранене предава ясновидката Дорийн Върчу.
Първият и много важен съвет е да се избягват храните, съдържащи пестициди и хормони. В тази група попадат яйцата, млечните продукти, телешкото и пилешкото месо, свинското месо и рибата.

Дорийн Върчу е категорична, че мисията за запазване на здравето на съвременния човек не е невъзможна, но трябва да се наблегне на приема на вегетариански храни. Тя силно препоръчва веганския хранителен режим или в случай че не можете без животински продукти, да си осигурите екологично чисти.

С приема на плодове и зеленчуци също трябва да бъдем много внимателни, тъй като те не само съдържат пестициди, а гъмжат от такива.
Най-добре е да си ги отглеждаме сами или да си ги взимаме от места, откъдето ще сте сигурни в произхода им и начина, по който са отглеждани.

Много опасни са и токсините, които съвременният човек приема с напитките. Ясновидката Дорийн Върчу посочва, че ангелите съветват да се намалят газираните напитки или най-добре да се изхвърлят изцяло, както и алкохолите и кафето, пише ezine.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар