5 неща, които ни правят по-щастливи

Предлагаме ви супер съвети за добро настроение и повече щастливи моменти. Прочетете ги и се радвайте на живота!

1. Хармонични колегиални отношения

Да сме любезни и отзивчиви не означава, че сме непременно слаби и уязвими. Изследванията разкриват, че емпатията, доверието, сътрудничеството, уважението, солидарността са сигурен начин за обогатяване на приятелските и колегиалните взаимоотношения. Изводите са формулирани от председателя на Асоциацията на френската и франкофонска позитивна психология Жак Льоконт.

щастие

Повече любов и щастие!

Неслучайно успехите при добра екипна работа в дух на сътрудничество са по-високи в сравнение с тези, които са постигнати в атмосфера на съперничество. Фирмите, в които се набляга повече на човечността и сътрудничеството, са с по-стабилни и с възходящи доходи в сравнение с тези, при които най-важното е постигането на успех в условията на

постоянно съревнование между колегите.

2. Свежест и разкрасяване с един жест

Често малките неща се оказват съществени. Възползвайте се от новите козметични предложения и внесете свежест и блясък във външния си вид. Правилно избраният руж или пудра може да помогне на жените да постигнат ефектна визия точно с едно нанасяне.

Бляскавите частици ще отразяват лъчите на лятното слънце и ще създадат илюзията за приятен летен загар. А обновените формули на продуктите ще се грижат за нормалното pH на кожата, пише „Здравен журнал“. При мъжете е достатъчно просто да използват афтършейв, подхранващ или хидратиращ крем за лице.

3. Пълноценни отношения с партньора или с близките

Всички изследвания говорят недвусмислено, че щастието се крие в добрата интимна връзка. Според тях хармоничните семейни двойки са с едни гърди напред в достигането на точката на комфорта и щастието. Те са по-оптимистично настроени и когато са на възраст, са в по-добро здравословно състояние, отколкото самотно живеещите.

Но има и едно важно уточнение на психолозите на базата на техните наблюдения в практиката – за по-доброто психоемоционално състояние не е нужно задължително да сте с интимен партньор. Достатъчно е да имате здрави и истински приятелски отношения с близки и роднини, за да е на лице положителния ефект.

4. Десерт без угризения

Да, разбира се, че вече мислите за лятната отпуска и копнеете да се освободите от натрупаните през зимата килограми. Но за да сте в добра физическа форма, е нужно също добро настроение и разположение на духа.

А какъв по-добър начин за повдигане на настроението от това да хапнете с наслада и без угризения нещо сладичко, което ви изкушава неустоимо? По-добре така, отколкото да се лишите от удоволствието и после дълго да съжалявате и да се терзаете.

5. Подновяване на гардероба

Какво по-хубаво от чисто женския начин за повдигане на настроението – малко шопинг. Но пазаруването за себе си въз-действа положително и на мъжкото настроение. Възползвайте се от най-новите модни тенденции и се отдайте без притеснения на хитовите предложения за сезона – много и различни по цвят и размер флорални щампи. Роклите с тропически цветя ще ви пренесат в топлите страни, където настроението винаги е високо, а слънцето и морето са част от ежедневието.

Ярките цветове и женствените мотиви гарантират на дамите много заряд и положителни емоции. А за мъжете е достатъчно просто да изберат това, което ги кара да се чувстват добре – дрехите и аксесоарите, които повдигат самочувствието им.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар