Можете ли да се отървете от „нелечим“, според лекарите, проблем? Можете като се доверите на лечител-натуропат!

Повечето практици на природното здраве ще “лекуват” начина, по който се чувствате по времето, когато ги посещавате.

Натуропатия

Натуропатия

Например ако сте настинали или сте болни от грип, когато отидете на преглед, вашият лечител ще иска да лекува и тези оплаквания в допълнение на болките в гърба или депресията, които първоначално са ви накарали да си запишете час при него. Принципът тук е, че за инфекцията има причина и трябва да се започне с нейното отстраняване, защото може би е свързана с основния проблем. Вероятно ще откриете този общ подход независимо дали ходите на остеопат за проблеми с гърба, на рефлексолог за енергийното ви ниво или на ароматерапевт за релаксация. Всички те ще приспособят лечението ви към конкретното оплакване, за да насърчат тялото ви само да се изцели по най-добрия възможен начин. Повечето терапевти ще ви насърчат “да поемете контрол” върху проблема, използвайки изрази като “поемете отговорност за себе си”.

ЗНАЧЕНИЕТО НА “ПОЕМАНЕ НА КОНТРОЛА”


Изследванията непрекъснато показват, че активното участие в собственото изцеляване е важен фактор за успеха на повечето алтернативни терапии, независимо дали проблемът е толкова често срещан като грипа, или е сериозна сърдечно-съдова болест. Добрият лечител винаги ще ви насърчава да приемете положителна роля, дори и ако това означава просто да ви препоръча елементарна промяна в жизнения стил.

Осъзнаването, че дори малките промени в жизнения стил могат да допринесат за здравето на човека, може да представлява истинско откровение за много хора, които дълги години са се борили с някакъв упорстващ проблем. Натуропатите ви помагат да разберете, че малките проблеми никога няма да се превърнат в големи, и насърчават първите ви стъпки към научаването как да живеете здравословно, енергично и – доколкото е възможно — без доктори и без лекарства.

Защо ароматерапията е толкова полезна?

Рецепта за масло с невен и лавандула

Пречистване на дома с аромати, според фън шуй

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар