Как да се гримирате, когато сте настинали?

Подпухнали и леко раздразнени очи, течащ нос са едни от симптомите, които ни съпътстват, когато някаква настинка ни застигне

грим настинка
Тогава нямаме желание почти за нищо, но това не означава, че трябва да изоставим външния си вид и да сврем и красотата си сред хапчетата за гърло и капките за нос.

Използвайте минимално количество грим. Няма нужда да слагате тонове кит върху лицето си, за да прикриете факта, че сте болни. Колкото по-малко, толкова по-красиви ще изглеждате. Забравете за очната линия и спиралата, и без това ви сърбят очите.

Заложете на ВВ крем, отколкото на течна основа, той е по-лек и по-ефирен. Тъй като отдавна е степенуван като мултитаскинг основа, това ще помогне на кожата да прикрие несъвършенствата, оставени от болестта. Освен това ще запази лицето хидратирано.

Тъй като кожата има склонност да изсъхва, когато сме болни, понеже непрекъснато духаме носа и търкаме очите, по-добре намалете употребата на пудра. Няма нужда от допълнително изсушаване на иначе неособено мазната кожа.

Когато сме здравословно неразположени, кожата става свръхчувствителна, лесно раздразнителна и, както стана ясно, много суха. След като измиете лицето, нанесете овлажняващ крем с висок фактор на слънце-защита. Оставете козметиката сама да попие в кожата.

Болестта допринася и за напукването и сухотата на устните. Затова вместо да използвате червило или гланц,спомнете си за добрия балсам за устни.

Ако много ви се ще да подчертаете скулите си, докато сте болни, не прекалявайте с ружа. Всичко, от което се нуждае видът ви, е елегантно количество грим. Може да използвате околоочен коректор, за да прикриете бледостта и подпухналите клепачи, пише „За жената“. Най-добре без грим, но ако не може да си го позволите, тогава нанесете кафяв грим на клепача, за да създадете дълбочина, почти незабележима очна линия и спирала.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар