Лесен тест разкрива какви са чувствата на любимия към вас

промоции

Напълно е възможно да предскажете бъдещето и самостоятелно, в домашни условия

любов
За да разберете какви са чувствата на човека, от когото се интересувате, не е задължително да прибягвате до екстраординарни методи, като посещения при гадателки или пътуване до други континенти, за да се съветвате с шамани.

Съществуват множество гадания: на кафе, на чаени листенца, на восък, на карти и дори на хартия. Най-простият начин да узнаете вероятността от успех в романтичните отношения с вашия обект на въжделения е гаданието на хартия…

Вземете лист хартия, напишете на един ред името си, презимето и фамилията, след това под него – името, презимето и фамилията на любимия човек. Следващ етап: открийте в двете фамилии еднаквите букви и ги зачертайте.

Например: вашата фамилия е Иванова, а на любимия – Петров. Тогава буквите, съвпадащи в двете фамилии, са „о“ и „в“. По същия начин зачертайте еднаквите букви в собствените и в бащините имена. В крайна сметка в двата реда ще останат определен брой букви. Пребройте колко букви имате в първия ред (да предположим, че са 7). След това открийте броя на буквите, които са останали във втория ред (например 9).
След това напишете на листа следния набор от букви: „ромнисто“. На пръв поглед думата изглежда безсмислена, но в действителност именно по нея ще определите какви чувства изпитва към вас любимият човек. Какво означава всяка от тези букви?
р – ревнува
о – обожава
м – мисли
н – ненавижда
и – иска да се срещнете
с – скучае
т – тъгува
о-обича

След това вижте броя на незачеркнатите букви в двата реда. В първия ред (според нашия пример) те са 7. Започвайки от първата буква „р“ в думата „ромнисто“, отбройте поред 7 букви – пада се буквата „Т“. След това също от първата буква отбройте поред 9 букви.Тъй като думата „ромнисто“ съдържа 8 букви, започнете отначало -така се пада буквата „Р“. По този начин ще получите отговор на своя въпрос: първата паднала се буква – „Т“, означава, че интересуващият ви обект тъгува по вас, а втората – „Р“, свидетелства за неговата ревност.
Доста обнадеждаващи показатели, нали?…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Петя says:

    Мисли и Обича, супер!!

Добавете коментар