Мая Манолова: Победих рака!

Една от най-големите победи на Мая Манолова е победата й над рака

Мая Манолова се примирила с участта си, че няма да мине под венчило. Бившата депутатка на БСП и настоящ омбудсман на страната окончателно се е отказала от намерението си да се съчетае пред закона и Бога със своя дългогодишен приятел – депутата Ангел Найденов,след като вече два пъти съдбата й обърква плановете
да се бракува.

Мая Манолова

Мая Манолова

Манолова и бившият военен министър са сгодени от 2013 г., но вече втора година черна котка пресича пътя им към олтара. Допреди това и двамата имаха семейства, които обаче загърбиха заради избухналата помежду им страстна любов. Именно заради предишните бракове връзката им премина през редица изпитания, а срещу поредното от тях, рак на гърдата, Мая се бори и в момента.


Ангел подари годежен пръстен на Манолова в месеца на влюбените, февруари. С бижуто от бяло злато с инкрустиран диамант Поразяващата уста на социалистите събра завистливите погледи на колежките си в партията столетница. Двамата заживяха под един покрив, за да изпитат връзката си и когато се увериха, че наистина са един за друг, решиха да пристъпят и към узаконяването на отношенията си. Това обаче нямаше как да се случи, преди Манолова да е разтрогнала брака си с първия съпруг. Процедурата не се оказа никак лесна и се проточи повече от предвиденото, тъй като Милен Манолов дълго време отказвал да подпише документите. Протакането на бракоразводния процес в Кюстендилския съд принуди червеното острие и годеникът й да се откажат за неопределено време от планираната сватба.
И когато най-накрая съдът разедини сем. Манолови, с облекчение Мая и Ангел насрочиха за тази есен първата в историята на парламента ни сватба между двама народни представители заради заболяването на омбудсмана. В момента, в който подготовката за тържеството вървеше с пълна сила, Манолова узна, че има тумор в гърдата.
Коварната диагноза й бе поставена в края на юли, но социалистката от Кюстендил извади голям късмет, тъй като болестта й бе открита в съвсем начален стадий.
„Вече съм добре, благодарение на лекарите в ИСУЛ. Слава на Бога, че попаднах точно на тях, тъй като са невероятни специалисти. През тези няколко месеца имах подкрепата на своите най-близки хора – Ангел, дъщеря ми, родителите ми и с тяхна помощ не паднах духом, а точно обратното – проявих желязна психика и воля да победя здравословния си проблем“, коментира тези дни Мая Манолова, писаха от в. „Уикенд“.

b17

 

 

 

Повече за витамин Б17 Комплекс ТУК>

С Ангел обаче вече нямат сватбени планове. Събитията от последните няколко месеца Манолова разчела като знак от съдбата, че явно не й предопределено да облече за втори път булчинската рокля разправят червени депутатки. Дълго размишлявали с Ангел Найденов по темата и той също бил на мнението на годеницата си, че е по-добре да си живеят без брак и да не предизвикват съдбата наново.

Сега пишман младоженката искала да си гледа предимно здравето, вместо да тича със сватбени агентки в издирването на ресторанти и да мери булчински рокли, както и да се посвети на професионалните си ангажименти като омбудсман.
„Изпълнена съм с енергия и желание да работя. Работя по 12 часа, а на ден получавам поне по 40 жалби от всякакво естество. Хората разчитат на мен, затова аз съм отговорна към тях и няма да ги предам“, сподели още адвокатката на народа.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар