Идеи за освежаване на стария диван

С тях можете да отложите покупката на нов за известно време

Ако всеки път, когато погледнете дивана си повтаряте, че вече е за смяна, но не разполагате с достатъчно средства за това, то решението на проблема е да го освежите.

Предлагаме ви няколко лесни и бързи идеи за освежаване на стария диван, с които ще придобие съвсем нов облик.

Възглавници
Поставете възглавници /ако няма такива/ или пък сменете сегашните. С това икономично решение диванът ви ще придобие нов вид. Най-добре ще е, ако експериментирате смело с различни форми и размери възглавници. Но пък не прекалявайте. 3-4 възглавници са напълно достатъчни.

С тях можете да отложите покупката на нов за известно време

С тях можете да отложите покупката на нов за известно време

Бъдете внимателни и с цветовата гама, на която ще се спрете. Ако диванът ви е неутрален цвят, то тогава смело можете да заложите на по-ярки цветове възглавници.
Съвсем спокойно можете да се заиграете и с принтове, които ви допадат.

Покривало
Най-лесно и бързо ще е да покриете дивана с кувертюра. Тя може да имитира нова тапицерия или пък да е с ластик. Отлична работа може да ви свърши и одеяло по ваш избор, което след това можете да използвате. Освен това би било много подходящ сезонен декор за идните студени зимни дни.

Разместване
Ако вече сте опитали всички гореизброени варианти и не сте доволни от резултата, то можете да разместите мебелите около стария диван. Развихрете фантазията си и сложете около него дребни предмети, които ще отвличат вниманието. Идеална работи например би свършила една картина на стената, малка лампа покрай дивана или нещо друго дребно.

Претапициране
В крайна сметка можете да претапицирате дивана, но добре преценете дали си струва, тъй като няма да ви излезе евтино и ако вече е за хвърляне, по-добре ще е да го смените с нов, пише rozali.com.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар