Перверзник – спа с мен, а след това прелъсти и дъщеря ми!

Ти лайф за Лекува

Аз съм 53-годишна вдовица с голяма дъщеря на 28.

maika i dushteria

С първия си съпруг се разведох, защото той имаше се­риозен проблем с алкохола, който за съжаление не успя да превъзмогне. Напуснах го, когато детето беше на 3 години. С втория си съпруг живяхме заедно само 10 години, защото се разболя от рак и почина. Останах на този свят сама, без мъжка закрила и подкрепа.

Заживях с възрастния си баща и порасналата си вече дъщеря. Не ходех на работа, бях домакиня, но имах огром­на нужда от пари. Затова се принудих да дам под наем една от стаите вкъщи. Така след няколко дена у дома се нанесе младо момче на не повече от 22 години. Беше възпитано и симпатично. Не знам какво ме прихвана, но започнах да се увличам по него. Харесах го и понеже дълго време не бях имала мъж в леглото си, го пожелах силно и пламенно. Започнах да се обличам секси и пре­дизвикателно и все си измис­лях поводи да бъда близо до него. Не знам дали и той има­ше някакво по-специално от­ношение към мен, но твърдо реших да се пробвам да го прелъстя.

Един ден, когато чух да се хлопва вратата на двора, от­ключих стаята му с резервния ключ, съблякох се и легнах гола в леглото му. Не мога да ви опиша каква беше изнена­дата му, като ме видя така, както майка ме е родила. Ко­лебанието му трая няколко секунди. После и той се събле­че и легна до мен. Не знам има ли нужда изобщо да раз­казвам какво се случи после между нас. Отдадохме се един на друг страстно и без задръжки. До този момент никой никога не ме беше лю­бил по този начин – лудо и не­наситно, и никой от мъжете ми не ми беше доставял подоб­на наслада и блаженство.

Така с моя млад квартирант станахме любовници и правехме секс почти всеки ден. Не ме интересуваше навън къде ходи и с кого се среща. За мен беше важно да ми доставя удоволствие в леглото и да ме люби така, както само той умее.

След няколко месеца бур­ни страсти една моя приятел­ка, която работеше като ме­дицинска сестра, ми споме­на, че в нейното отделение имат нужда от санитарка и ми предложи да ме вземе. Е, това определено не беше мечтаната от мен работа, но поне щях да имам някакви по-стабилни доходи- Макар и с неохота, се съгласих. Вечер се прибирах доста изморена и ми се искаше само да си взема един душ и да лета да спя. Секс изпълненията с квартиранта се разредиха, защото след работа се чув­ствах като пребита и не ми беше до ласки.

И тогава се случи това, ко­ето никога няма да забравя. Веднъж в отделението се по­чувствах отпаднала и май бях вдигнала температура. Док­торите ме изпратиха да се прибера у дома и да се леку­вам няколко дни. Беше ми наистина много зле, гадеше ми се и ми се виеше свят. Едва отключих вратата

 

вкъщи и още от коридора чух някакви сладострастни охкания и пъшкания. Идваха от стаята на квартиранта. По­беснях! Нима си беше позво­лил да доведе под покрива ми някаква пачавра? Бясна и решена да ги поставя на мя­сто, блъснах вратата. Ала това, което видях, направо ме шокира. Да, той имаше ком­пания в леглото, но това беше не някаква малка уличница, а собствената ми дъщеря. Тя лежеше там чисто гола, а онзи я обладаваше лудо -точ­но така, както правеше с мен. Казах на дъщеря си веднага да се облича и да се разкара от стаята. С нея щях да се разправям после. А на перверзника, на когото му се беше приискало да опита и майката, и дъщерята, заявих да си събира багажа и да на­пусне къщата ми веднага. Не исках повече да го виждам. Той се опита нещо да ми се обяснява, но аз го срязах, че не искам оправдания. Това, което видях с очите си, ми беше достатъчно. Изритах го, без да ми мигне окото.

Да спи с мен, а след това да прелъсти и дъщеря ми ми се видя прекалено. На нея нищо не казах, ако го бях на­правила, трябваше да й при­зная, че и аз съм се облажи­ла от ласките на квартиран­та. Не беше нужно да го знае и да влошаваме отношения­та си заради него. Бързо заб­равихме случилото се, защо­то всички допускаме грешки в живота си. Втори път обаче подобно нещо няма да допус­на.

Диана

 

Нуждая се от този мъж като от наркотик 

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

4 коментара

 1. Rado555 says:

  га яди кифтета,ни рева,нали ? Не помисли,когато прелъсти това младо момче,че то няма как да е винаги със дърта чанта като теб. А колкото до това,че е наебало дъщеря ти-нормално е,това е фетиш за всеки мъж-да чука майката и щерката 2 в 1.

 2. Ivan says:

  Маструбирай сама тогава, щом си избързала.Може да е гадно на първо слушане, това, което ще кажа, но е истина. Можеше да си замълчиш, и да продължавате да го правите. Щом е на 22, ще има енергия и за двете.
  Преди много години бях студент.Хазяйката беше тогава на 44 а аз-на 23.Мъжът на хазяйката беше механик по корабите, нямаше го по 6 месеца.Аз го замествах в леглото от време на време.Хазяйката имаше дъщеря, която може би подозираше това.Хазяйката даже ме навиваше да се оженя за дъщеря и, и след време да ни идва на гости, за да оправям и нея. Казваше-по-добре мен, отколкото с някоя любовница да изневериш на дъщеря ми, а че ще и изневериш-няма съмнение, всички изневеряват! Живях още година, докато завърших, даже аборт прави от мен хазяйката, но беше дискретна, и и до ден днешен не съм сигурен, дали дъщеря и подозираше, или знаеше, че сме любовници с майка и, но когато и тя, студентка в друг град си идваше, даваше вид че нищо не знае. Тарикат булка не писка.А ти си сгрешила, че си се развикала. Можеше да ви обладава и двете, докато му стигат силите и не му омръзне….

 3. Курконджел says:

  Долна пачавра такава от къде не си сигурна ча щерка ти не го е съблазнила така както ти си направила с него трябваше да продължите да се ебете и да ни разказваш тук

Добавете коментар