Няма нужда да се оправдаваме за нищо в с*kса

Ако нещо не ни харесва, в правото сме да си наложим ембарго и да го извадим от списъка с обичайните си сексуалности

любов Във фантазиите може да сме смели и разюздани, но в реалността всичко опира до това кое ти е приятно и кое те кара да се свиваш в леглото от страх да не би да ти се случи.

Някои жени задължават оралната любов да присъства в креватното им меню, други дами пък за нищо на света не биха допуснали устата на партньора да припари до най-интимните им гънки.

Това обаче понякога зависи от този, който се е запътил на юг от Рая.

Може да не го харесваме достатъчно, та да искаме да се споделим по този начин с него. Или пък не чувстваме достатъчно интимност, за да му позволим да пие от извора на белоногата. За някои жени стимулирането с език е единственият източник на оргазъм, за други е толкова срамна работа, че са в състояние да се откажат от удоволствието, само и само да не се червят, забързани в мислите си за миризмата, за красотата и за голотата на женските си части.

Преди да решите да откажете тази радост на себе си и на човека, с когото се любите, си отговорете наистина ли не ви харесва този вид любов, или просто изпитвате неудобство от себе си? Да не говорим, че оралният секс е тотална капитулация пред въоръжения с език любовник.

Докато се чудите, ето един сигурен факт – езикът е добре дошъл навсякъде, където ни кара да се гърчим от кеф. И още нещо много важно – на нито един човек тялото не мирише през цялото време на сапун и на парфюм. Най-големият враг на този вид обичане е собственият ни мозък. Вместо да се прехласваме от екстаз, когато главата на възлюбения е между краката ни, ние се притесняваме за някой забравен косъм, за това дали ченето му вече не е уморено от прекалено старателна любовна служба и как изглежда нашата дибидюс женственост, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар