Защо мъжете плащат за секс?

Мислиш си, че сексът с проститутка е запазена територия за самотниците, които не могат да си намерят партньорка? Грешка!

Въпреки че време­ната на сексуалната революция поотминаха, именно в „следреволюционния“ период у нас връхлетя истинска вълна от списания и филми с еротично и откровено порнографско съдържа­ние. В добавка интернет влезе във всеки дом, а с него и безбройните сайтове с тонове порно, които са само на няколко кликвания разсто­яние. Всичко това обаче отшумя и стана безинтересно – порно списа­нията вече далеч ня­мат същата популяр­ност както в зората на демокраци­ята, а лес­ният и почти безплатен достъп до гло­балната мрежа превърна и онлайн еротиката в твърде изтъркано забавление. Телефонните секс линии, по които преди около две десетилетия някои хвърляха състояния, също отдавна са в миманса. Истински­ят, реален платен секс обаче не отстъпи позиции, даже напротив. И това не е чуд­но – все пак проституцията е една от най-древните професии.

Защо обаче практически повечето мъже – богати господа, студенти, глави на семейства, млади бащи, хора с постоянни и стабилни връз­ки, се поддават на изкушението и крив-ват от правия път, плащайки си за почасов секс? Просто е – те инвестират в сигурност! Всеки мъж го удря хормона в даден момент.

И ако знае, че има възможност да прави секс с млада и краси­ва жена, защо да не пробва? Да пробва, но къде и как? Да изле­зе по мъжки и да отиде с компа­ния в някой бар „на лов“? Това е повече от несигурно! Любовни­ца? Твърде рисковано е, защото в даден момент и тя поставя на масата своите желания. И какво остава като вариант? Проститут­ката, разбира се! Рискът тя да се опита да се намеси впоследствие в живота на мъжа е нулев, освен това сексът е абсолютно сигурен. Това определено е за предпочи­тане пред другите два варианта, нали? Да не говорим, че има и мъже, които се възбуждат от самата мисъл, че си плащат на жена за секс. И все пак, каква е разликата, ако някой просто „си свали“ някоя жена, почерпи я три питиета и после плати за хо­телска стая, където да се усамо­тят? Реално погледнато, мъжът винаги хвърля някакви пари, за да си легне с някоя дама. Тук не коментираме ситуацията, кога­то е влюбен – ясно е, че тогава положението е различно. В ос­таналите случаи обаче, връхлети ли го внезапно желанието, той почти без угризения предпочита да посети проститутка, вместо да се занимава с дълги разговори, питиета, увещания. Отивайки при жрица на любовта, той има сигурността, че ще прави секс- с тук и веднага!

Тук няма чувства

Няма нищо по-лошо от това жена да прелъсти мъж, а после 5 да го изнудва или да иска нещо в замяна. И въпреки че в партньорските отношения като цяло не е така, все пак има и случаи, в които сексът се използва като разменна монета. Със сигурност доста мъже са изпадали с поло­винката си в ситуация от сорта на: „Ще си легнем, но ако по­сле…“ А често мъжете имат нужда просто от секс – без уговорки, без разговори след това. П.Т., триде­сетгодишен мъж, споделя: „Прос­титутката, при която се отбивам от време на време, ми действа като личен психотерапевт. Мога да й доверя абсолютно всичко, а през това време тя ме масажира с опитните си ръце, мълчи и ме слуша. Опитва се да ми помогне с някоя и друга приказка, да ми оправи настроението, и най-важното – никога не ми се оплаква от нищо. Та това е много по-цен­но от посещение при психоана­литик например. Чувствам се все едно споделям с родителите си. Знам, че може би звучи налудни­чаво или пък някой ще помисли, че си търся оправдание, но аз съм абсолютно уверен в това, което говоря!“

 

Парадоксът

Мъжете не ходят на проститутки заради по-качествени сексуални преживявания. Да, с постоянната половинка има рутина, може би не се случва нищо кой знае колко неочаквано и разтърсващо. Но и най-опитната проститутка трудно може да се мери с партньорка­та, която познава мъжа до себе си повече от всяка друга жена и знае най-добре къде да го докос­не и как да го хвърли в екстаз. Разликата идва от другаде- от комуникацията. Много жени имат склонността да са прекалено приказливи, а на мъжете поняко­га това им омръзва. В публичния дом този проблем автоматично отпада- пределно ясно е защо мъжът е там и какво иска – въ­просите са излишни. Защо мъжете си плащат за секс? Сега вече може би е малко по- ясно – главно, за да се разтоварят, пише сп. „Блясък”.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар