Спести си разтичащия се грим

Тези техники, задържащи грима на място му, са много необходими зa най-топлото време от годината.

ПОДГОТОВКАТА: След като почистиш лицето си, използвай абсорбиращ омазняването тоник и след това матиращ слънцезащитен крем.

 

  1. Нанеси по мъничко фон дьо тен, без мазнини, върху нос­лето, под очите и върху въ­трешната част на скулите.
  2. С помощта на гъбичка раз­вей фон дьо тена навън. Така ще имаш равномерно покритие, което е по-рехаво около линията на косата и челюстта – най-склонните на изпотяване части.
  3. Нанеси в кръг кремообразен руж върху хълмчето на скулите си, изчакай 10 секунди и след това притисни салфетта върху цвета, за да отнеме излишното.
  4. Повдигни веждите, за да из­гладиш клепачите, и нанеси Заемообразни сенки с плоска четка (пръстите оставят омазняване, което е основна причина за събиране­то на сенките в гънките на клепачите).
  5. Дръж клепача опънат и със зиг заг движение нанеси молив над горните мигли. Така ще избегнеш омазняването на линията и моливът няма да се разтече. Накрая подчертай миглите с водоустойчива спирала.

 

СЪВЕТ

За да превърнеш всяко червило в неразтичащ се цвят, първо го нанеси и след това притисни към устните си по­пиваща омазняването хартия, съветва сп. „Cosmopolitan”.

 

 

Необходимият ти дълготраен грим

Влагата, високите температури и дори супер разгорещените ласки нямат шанс пред тези:

  • Дълготраен молив – Quickliner For Eyes Intense на Clinique
  • Минерален руж – Mineralize Blush oml колекция Heavenly Creature на M.A.C

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар