Под знака на денима

Дънковите облекла се настаняват в летния гардероб с артистичен замах.

Денимът е като хамелеон. Независимо от тенденцийте и световните икономически и други кризи, той успява да се „пребоядиса” и да устои на времето.

Какво да носите този сезон

Първо правило: дънковите облекла това лято дис­кретно ще разкриват плът. Актуални са дългите до глезените разкроени поли в бохо стил с цепки на стратегически места. Или с копчета отгоре до долу отпред или отзад, закоп­чани някъде до коляното и нито сантим по-надолу.

За почитателите на късото

Заложете на къса рокля тип „Лолита“. Тя може да бъде с висока талия или подчертана в кръста с тънко коланче. Изборът зависи от фигурата. Ако имате хубава талия, не я крийте. Общото между двата модела е едно: романтичната визия, която може да постигне­те и сами, ако добавите към подобна стара рокля няколко закачливи волана.

Който харесва панталони

Класическите сини дънки стоят добре с бяла риза или такава от деним, а цвет­ните може да съчетаете с фланелка в близък или контрастен нюанс.

За работа

И жените, които пред­почитат деловия стил, биха могли да използват деним в своето ежедне­вие. Строгата права пола например може да бъде заменена от същия модел, но изработен от дънков плат. По по­добен начин може да бъде подменено и сакото. Или да заложат на рокля с прав силует плюс по- строга връхна дреха.

Деним и при аксесоарите

Това лято денимът не подминава и аксесоари­те, смело настанявайки се дори по елегантните обувки на висок и тънък ток. Най-често среща­ни обаче са моделите на платформа с горна част от дънков плат. Те идеално прилягат на бохемските поли с цепки. Чантите са още по-разнообразни. Може да избирате между класическа, тип портмоне или раница.

 

Внимание: модата може да ни разболее!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар