Вихра ще съсипе емоционално Иван

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Драмата между двамата продължава. Потърпевша е единствено общата им дъщеря

„Нека да заровим томахавките в името на дъщеря ни Ава“, това разпрати през миналата седмица Вихра до медиите. Откритото писмо се оказа дим в очите, войната с Иван продължава с пълна сила.

Вихра ще съсипе емоционално Иван

Вихра ще съсипе емоционално Иван

Преди около 5 месеца беше последното им дело. Никой от двамата не отстъпил, затова то било отложено за неопределено време. От тогава насам двамата водят ожесточена битка за времето, което да прекарват с малката Ава. Според Иван Вихра правела всички възможно, за да ограничи контакти те му с детето, с което да си отмъсти за това, че е била изоставена и наранена.

Без да има нищо черно на бяло, телевизионера плащал по 1000 лева, но въпреки това Вихра твърдяла, че получавала само 270 лева и с детето тънели в мизерия. Така, както всички родители в неговото положение Иван може да взима дъщеря си всеки първи и трети уикенд от месеца, за коледните и новогодишни празници, както и 45 дни през лятото. Въпреки това Вихра обжалвала решението.

„Купих на Ава телефон, който й е взет. Единственото, което успявам, е да пиша есемеси от време на време. Вихра и детето живеят в апартамент, който е мой и съм купил преди брака ни с кредит. Плащам между 3 и 4000 лв. всеки месец, а съдът постанови това жилище да се смята за семейно, докато Ава навърши 18 години. Аз не обжалвах. Вихра взема и 200 евро от наем на апартамент, който аз съм купил, така че тя е супер добре“, жалва се Иван.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар