Урок по съблазън

Искаш да съблазниш мъжа, грабнал вниманието ти, но нямаш идея как? Има някои тънкости, с които определено ще успееш да му завъртиш главата.

Пътят към мъж­кото Внимание: Увереността!.

Ако искаш не просто да грабнеш вниманието му, а да го задържиш за дълго – започни с уве­реност! Без нея няма да постигнеш нищо. Мъжете обичат жени, които си вярват и зна­ят цената си. Внимавай обаче да не залитнеш в другата крайност – на самозабравата, защото границата е много тънка, а рискът да се превърнеш от уверена в смешна и надута самохвалка е доста голям!

Бъди секси

Крачка номер две към целта е стилната визия. След като вече си привлякла внимани­ето му, от изключително значение са дрехите, които ще избереш за срещите си с него. Оп­итай се да „разголиш“ ръцете, раменете и ко­ленете си, защото тези части на тялото най-сил­но гъделичкат мъжкото въображение. Не забра­вяй, че хубавите обувки са основен признак за висок стил и винаги прави лошо впечатление ако да зацапани с кал, или пък токовете им са ожулени!

Не пропускай де­тайлите

Парфюмът е ключов елемент, когато искаш да съблазниш някого. Той се поставя на врата, на китките и в свивката на лактите, но никога зад ушите. Там има твърде много мастни жлези, които променят първоначалната миризма на парфюма. Основ­ният акцент в грима ти трябва да са очите и веж­дите. Използвай удължа­ваща миглите черна спи­рала и в никакъв случай не си слагай сенки, които могат да се разтекат. Не забравяй гланца за устни, като избягвай да ги очер­таваш с молив.

Обърни внимание на маникюра си – почти няма мъж, който да не забелязва ръцете на же­ната, с която е излязъл. Ноктите не бива да са твърде провокативни, затова специалистите съ­ветват да заложиш на мек нюанс на лака.

Дама и домакиня

След като вече си му грабнала ума и си демонстрирала стил и класа пред него, време е да му покажеш, че не си разглезена кифла, която само ходи по ресторанти и очаква да бъде гледана като домашен любимец… Разковничето на успеха и ключа към сърцето на всеки мъж е домашно приготвената храна. Ро­мантичната вечеря с аро­матни свещи с ухание на ванилия или жасмин ще разтопи партньора ти.

ФАТАЛНИ ГРЕШКИ

Ако не искаш да постигнеш обратен ефект, то задължително трябва да се откажеш още от сега от някои погрешни стъпки, като например безумно късите минижупи, наглото поведение в стил „Сега ще те науча на някои неща от живота” и репликата – „Аз не съм създадена да работя и слугувам на някой мъж, затова ако очакваш това от мен, хващай си пътя още сега!”

 

 

Как да бъдеш жената, която той винаги ще желае?

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар