Неговият оргазъм

Как да подариш на твоя човек разтърсващ финал? Запознай се с начините, чрез които ще накараш партньора си да изпита върховно удоволствие.

Мъжките оргазми като цяло не са толкова интен­зивни и продължителни, колкото могат да бъдат при жените. Това обаче не оз­начава, че мъжете не могат да „излетят в космоса“. Могат, при това после цял живот помнят „ракетата носител“! Точно както при жените, има редица факто­ри, които определят силата на мъжкия оргазъм – емоционални и физически. Предлагаме ти шест съвета, които сме сигур­ни, че ще ти свършат добра работа между чаршафите!

Научи се да усещаш кога кулминацията му наближава.

Опознавай партньора си и се научи да четеш знаците на тялото му. Потреперване? Внезапно втвърдя­ване на цялото му тяло? Тежко и учестено дишане? Веднъж научиш ли се да познаваш моментите, в ко­ито се задава оргазмът му, можеш да го направиш още по-разтърсващ. Ти знаеш как!

Говори му

Чудиш се за нещо, което може да скапе оргазма на партньора ти? Веднага ще ти подскажем. Това е чувството, че се е случил неочаквано и някак между другото. Показвай му, че наистина желаеш да го докараш до върха, че очак­ваш избухването му с нетърпение и страст. Разкажи му какво изпит­ваш, докато той свършва. Самата мисъл, че неговото изригване те възбужда, ще го подлуди още по­вече.

Кажи му къде да го направи

Сексът е хубав, когато е приятен и на двамата партньори. Няма нужда да се опитваш да се правиш на порно звезда, ако не ти идва отвъ­тре. Ще си проличи, че го правиш насила. Но ако самата ти нямаш проблем с това, подканването и насочване­то на партньора да свърши върху някоя определена част от тялото ти е наистина прекрасно за него. Защо ли? Трудно е да се каже точ­но, но ето една теория – у много мъже е останала в известна степен несигурност от юношеските им години. Много от тях се тревожат, на базата на някой тийнейджър- ски провал, че жените възприемат семенната им течност като нещо неприятно. А това ги кара да се чувстват смутени. Затова, когато някоя жена им каже, че иска тази течност върху себе си, това момен­тално прогонва страховете им и кара мъжете да се чувстват добре. Ако обаче си от тези жени, на които по някакви причини не им харесва – просто недей да го пра­виш.

Хвани го отзад

Когато правите любов и усещаш, че партньорът ти приближава кулминацията, просто го хвани за задника и го притисни силно към тялото си, ако позата, в която сте, ти позволява да го направиш. Това показва недвусмислено и без думи само едно: „Желая те!“ Със сигур­ност ще го пратиш в рая!

Зърната на гърдите му

Не всички мъже имат чувстви­телни зърна на гърдите (както и не всички жени). Но на някои са наистина такива. Пробвай партньо­ра си и ако усетиш положителна реакция, имай предвид, че близане­то, галенето на зърната му, както и лекото им стискане в секундите преди кулминацията, може да го взриви.

Играй си с него (но не прекалявай)

Колкото по-дълго, толкова по- добре, нали така? Златното прави­ло е да го докараш до състояние почти пред свършване колкото се може по-бързо, а после двамата заедно да започнете да отлагате момента, забавяйки и ускоря­вайки ритъма на удоволствието. Знай обаче, че е почти невъз­можно този синхрон да се по­стигне от първия път. Има нужда от време и напасване между партньорите.

 

 

 

Издухай го в леглото

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар