Някой харесва ли гелосаната прическа на Кристиано Роналдо?

Популярният футболист отнася много критики заради експериментите, които прави с косата си

Заради постоянните натяквания на медии и обикновени клюкари, футболистът е станал още по-екстравагантен в избора си на прическа. Но това няма да му попречи да си вземе за жена красивата моделка Ирина Шейк, нищо че така и не могат да се разберат за дата на сватбата.

Някой харесва ли гелосаната прическа на Кристиано Роналдо?

Някой харесва ли гелосаната прическа на Кристиано Роналдо?

Най-прясната предполагаема дата на бракосъчетанието им е за 12 юли, веднага след Европейското първенство по футбол. Уточнява се дори мястото – португалският остров Порту Санту. Но бабата на руския супермодел от татарски произход в понеделник най-отговорно заяви, че внучката й не се стяга за сватба. И Ирина, и Кристиано мълчат засега по въпроса.

Тя дори се скара с близката си приятелка и съперничка по красота, израелския топмодел Бар Рафаели, пише вестник „Всичко за семейството“. Бившето гадже на Лео ди Каприо си позволи да осмее в Туитър новата прическа на португалеца: „Единственото, което си мисля, гледайки Роналдо, е, че гелът за коса трябва да бъде обявен извън закона“. Ирина репликира „приятелката“ си, че „омразата не краси човека“ и че Бар трябва да се научи да обича. Тя пък гузно отговори, че обича и Ирина, и приятеля й, просто не харесва гела“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар