3 звезди, които пластичната хирургия обезобрази до неузнаваемост (СНИМКИ)

Внимание! Те са били красиви, сега плашат!

Пластичната хирургия не е за всеки! Тук трябва да се има предвид, че не всеки може да я практикува, но още – че не всеки ще бъде разкрасен!

Доказват го и резултатите след серия от пластични интервенции, на които са се подложили някои от утвърдилите се красавици на Холивуд. Или изказът в случая може би не е правилен, защото дори да са били красавици, начинът, по който сега изглеждат, е доста далеч от началната им визия.

Ето ги и тях – 3 звезди, които само могат да съжаляват, че са легнали на масата на хирурга!

 

Дарил Хана– през последните няколко десетилетия на ХХ век Дарил Хана е сред изтъкнатите красавици на Холивуд. Тогава мнозина са я възприемали като копие на кукла Барби – сини очи, руса коса и тяло на богиня. Да, обаче, същото това Барби не е допуснало младостта да си отида, безброй пъти е лягало под ножа, а резултатът е плачевен;

Дарил стряска!

Джанис Дикинсън– още една емблема на отминалото поколение красавици, която се е вкопчила в младостта със зъби и нокти. Страстта й към пластичната хирургия обаче й е изиграла лоша шега и към днешна дата Джанис е стряскаща;

Джанис не е това, което беше!

Линдзи Лоън – една звезда от нашата съвремие, която също е прекалила с интервенциите, е Линдзи Лоън. Линдзи започна с корекция на устните, после на гърдите, докато се стигне до днешния почти неузнаваем облик.

Линдзи е тръгнала по техния път!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар