Шок! Азис ще сменя пола си! Вижте началото!

Азис е взел решението да се превърне в жена!

Поп фолк краля у нас Азис е на път да се превърне в истинска сензация. Не че до този момент не е бил, но последното му решение е повече от натрапващо се – изпълнителят възнамерява да премине през серия от интервенции, целта на които е само една – да се превърне в жена, пише електронното издание hotnews.bg, позовавайки се на материал на в. „Уикенд”.

Азис е на крачка от промяната!

Пластичните операции, с които звездата на лекия бранш вече е стартирал, са първата крачка към промяната. Ще последва уголемяване, този път по възможност по-трайно и по-обемно на гърдите, а след това поставянето на още хилаурон в устните, инвазивна хормонална терапия, още приема на естроген и може би най-шокиращото – химическа кастрация.

Според изданието, през някои от тези фази на промяната Азис вече е преминал. Други от тях все още са в очакване да им дойде подходящият момент, за да може най-накрая певецът да постигне основната си мечта – да стане жената, която така и не се е родил.

Ефектите от начинанието, което е стартирал, вече дори били видими, твърдят близки до Азис. Според някои коментатори в светските среди, ромският славей вече почти нямал окосмяване по тялото, а кожата му била станала гладка и нежна като на жена.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар