Хороскоп за периода 4-и – 10-и ДЕКЕМВРИ за всички зодии

Началото на седмицата ще бъде трудно за упоритите хора, които са свикнали винаги да настояват за своето във всичко

Тези, които винаги са толкова уверени в правотата си, че дори не смятат за необходимо да питат за мнението на другите, също могат да срещнат трудности. Но ако сте готови да бъдете гъвкави и да вземете предвид гледната точка на опонентите си, всичко ще се получи добре. Ще можете да избегнете сериозни грешки, загуби и неприятни ситуации. Колкото по-внимателно слушате какво говорят другите, толкова повече нови възможности ще видите.

Овен

Характерни за вас са импулсивни и необмислени постъпки. Проявата на егоизъм и желание да доказвате нещо на някого, ще ви изиграят лоша шега. Небрежното отношение към здравето също не ви е от полза. Особено противопоказани са алкохолът и фастфудът.

Телец

Седмицата ви носи перспективни проекти и възможности, свързани с материалната сфера. Подем в силите ще ви позволи да довършите задачи, които отлагате отдавна. Отношенията с любимия човек също ви радват. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството.

Близнаци

Ще трябва да проявите максимална отговорност. Предстои ви изпит за „зрелост“ за повечето представители на въздушния знак. Това засяга практически всички сфери на живота. Здравето ви позволява да издържите повишени физически натоварвания. Успявате да постигате целите в кратки срокове.

Рак

Седмицата ви носи ситуации, когато се налага да се подчинявате на обстоятелствата при пълна липса на самостоятелен избор на действие. Особено подложени са на това влияние Раците, родени през юни. В края на периода ситуацията постепенно се успокоява.

Лъв

Сблъсквате се с критика по свой адрес. Главното е, че в повечето случаи тя е незаслужена и чувството на обида ви завладява. Здравето реагира с падане на имунитета. Нарастват претенциите от страна на партньора, затова трудно ще изгладите отношенията.

Дева

Предстои ви активен и интересен период, когато не само с лекота постигате набелязаните цели, но и се оказвате в центъра на внимание. Съзидателната ви енергия привлича хората, предизвиквайки възхищение и ответен прилив на сили. Мнозина стават привлекателни за противоположния пол.

Везни

Периодът ви радва със стабилност, която идва на смяна на неопределеността и колебанията от предишните дни. Появява се възможност да подобрите материалното си положение. Уравновесеният и сериозен подход ви позволява да решавате междуличностните отношения.

Скорпион

В душата ви ще се възцари мир едва след като Слънцето премине в съседния знак Стрелец. Последните дни на седмицата ще са съпроводени с емоционална нестабилност, чиято главна проява е агресията. Препоръчва се да скриете „жилото си“ до началото на декември.

Стрелец

Животът ви радва с добри финансови резултати, ценни подаръци и скъпи придобивки. Някои представители на знака усещат силен пристъп на шопохолизъм и се поддават на изкушението да харчат за ненужни вещи. Запазете касовите бонове, за да можете да върнете някои от тях.

Козирог

Периодът преминава под знака на яснота и разбиране. Ситуации, които по-рано са предизвиквали въпроси и недоумение, се изясняват. А мотивите за постъпките на околните стават очевидни за вас. Появява се възможност да посветите повече време на близките си.

Водолей

Получавате шанс да се избавите от нечие негативно влияние – вреден навик или друга зависимост, причиняваща ви дискомфорт. Преживявате загуба на илюзии, което провокира болезнено осъзнаване на реалността. Пазете се от влага и студ, за да избегнете бронхити и възпаления на белите дробове.

Риби

Сблъсквате се с разрушаване на плановете си, на които сте възлагали големи надежди. Причината е проявена безотговорност, нежелание да вземате решение. Това няма да ви позволи да реализирате текущите си желания. Правилните изводи ще ви помогнат да се справите със ситуацията.

Източник: horo.mail.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар