Седмичен хороскоп за периода от 3-и до 9-и юли – какво ви очаква в работата, любовта и здравето

През този период има много енергия, но водните знаци ще почувстват моменти на изолация и самота

По време на транзит на Меркурий в тригон Сатурн и ретрограден Нептун може да открием, че единственото „безопасно“ място, където да се обърнем, е вътре в себе си, но може дори и там да не намерим комфорт.

Не всичко обаче е загубено, тъй като имаме Луна в Стрелец, която ще ни уведоми, че всичко това ще отмине и ще се оправим до края на седмицата. С Венера в квадрат с Уран може да си помислим, че е по-добре да се оставим на течението, отколкото да се борим с него.

Ето какво очаква всеки един от дванадесетте знака от зодиака в началото на юли.

Овен

Прекарвате седмицата по предварително набелязания план – малко скучно, но затова пък стабилно. В професионалната сфера реализирате няколко успешни проекта, които ви носят добри дивиденти. Романтичната сфера остава без изменения, а финансите ви радват.

Телец

Задачите и проблемите решавате в горда самота. Не разчитайте на подкрепа – както в деловата сфера, така и в семейните дела. Ще се сблъскате с неразбиране и игнориране на вашите нужди. Вземайте решения еднолично. До края на юли минавате в режим на икономии.

Близнаци

Седмицата преминава под знака на промените. Някои от вас се решават на смяна на местожителство или работа. Навлизате в нови сфери на професионална реализация. Риск от травматизъм, аварии, изгаряния. Романтичната сфера навлиза във фаза на кризи и конфликти.

Рак

Периодът се характеризира с подобряване на отношенията в двойката. Възможност да заздравят връзките си с децата, получават и семейните представители на знака. Професионалната сфера изисква много време, усилия, пътувания, срещи, аналитичен труд. финансите са стабилни.

Лъв

За вас настъпва период на вътрешни промени и преразглеждане на убеждения и мироглед. Някои дори сменят религията или политическите си възгледи. Възможни са проблеми със зъбите, разтежения на връзки, травми. Срещата със смъртта на близък човек ви потиска.

Дева

В тези дни сякаш сте се качили на емоционална въртележка. Половинките ви предизвикват нееднозначни емоции, преминаващи от любов в омраза и обратно. След няколко дни това състояние преминава и ви позволява отново да оцените преимуществата на хармонията.

Везни

Проявявате активност в професионалната сфера, където имате поле да проявите способностите си. Успявате да направите съществен скок или да смените местоработата си в по-перспективна компания. Здравето ви е стабилно, а романтичната сфера е изпълнена с любовни трепети.

Скорпион

Седмицата преминава под знака на срещи и активна комуникация. Затова усещате известна умора и изпитвате желание да изключите телефона и интернет, за да получите уединение. Романтичните запознанства ви носят не само страст, но и интересно интелектуално общуване.

Стрелец

При вас продължават тенденциите от предишната активна седмица с изместване на акцента към семейните дела и проблеми. Необвързаните с голяма вероятност ще направят съвместно пътуване. Не злоупотребявайте с фастфуд и газирани напитки. Влезте в режим на разумни икономии.

Козирог

Седмицата ви носи бреме от отговорности в професионалната сфера. Илюзиите да получите помощ, се разсейват и се налага „да поемете огъня върху себе си“. Напрежението е толкова сериозно, че единственото ви желание е свързано с удобно легло и пълноценен сън.

Водолей

Заети сте да въвеждате ред – на работното място, у дома, в собственото си съзнание. Не всички обаче успяват да доведат започнатото докрай. Съпротива може да срещнете от подсъзнанието, което не е свикнало с такъв системен подход от ваша страна. Разрешават се финансови въпроси.

Риби

Седмицата ви носи рискове да бъдете въвлечени в безперспективни начинания. Набелязани по-рано пътувания не носят желаните емоции. Здравето не ви създава проблеми, но са възможни проблеми, свързани с вода. В професионалната сфера цари затишие.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар