Ерата на Водолея носи промени в живота на всеки човек

Ерата на Водолея навлезе в живота ни ярко, дори агресивно. Не всички са подготвени за такива изпитания

Със смяната на епохите и настъпването на Ерата на Водолея животът на нашата планета се променя абсолютно навсякъде

Променени са климат (катаклизми), финанси (цифровизация), банки (нова система), валута (нова световна валута), джендърни теми, информационни технологии, геополитика, вируси, нови биологични видове и физически закони. Настъпилата епоха кардинално променя живота на хората…

Кога именно започна Ерата на Водолея?

Според повечето астролози началото й е през декември 2020 г., и по-точно на 21,12.20 в 20:12:20 ч. средноевропейско време. Именно в този ден, по това време в първия градус на Водолея настъпва частично съединение между Сатурн и Юпитер. Основните цифри са 1, 2, 0. Именно в тази секунда е „стартирана“ Ерата на Водолея:

1 – Слънце – енергия, мъжка сила;

2 – Луна – интуиция, женска сила;

0 – пълно обновление, „зануляване“ на историята такава, каквато я познаваме от векове.

Колко ще продължи Ерата на Водолея?

Едни астролози посочват период от 200, други – от 2000 години. Най-малкото ние, нашите деца, внуци и правнуци ще наблюдаваме резки необикновени и кардинални изменения. Редовно ще ни се случва да се събуждаме в различен свят от този, в който сме заспивали.

В момента на „включване“ на Ерата на Водолея Уран – покровителят на Водолея, се намира в Телец – знак на финансите и стабилността, в съединение с Лилит – неуморна, нагнетяваща, плашеща с фиктивна енергия. Изводът се налага от само себе си. Финансите, валутите, борсите, банките са най-провокационните източници, които ще разрушават мира, влошавайки положението и довеждайки Земята и нас самите до ръба.

Как да постъпим?

„Управляват ни бесовете, а тях ги ръководят от небесата.“ Тези, които тръгнат по пътя на освобождаването от догмите, които са готови да се променят съобразно обстоятелствата, лесно и бързо ще преминат трансформационния период. Тези, които са се вкопчили с всички сили в бита, ще бъдат откъснати от него насила.

Препоръчителното поведение е приемане на новостите. Духовното развитие е защита от Лилит. Новите финансови „перспективи“ са следствие от Уран в Телец. Новите закони – Сатурн и Юпитер във Водолей. Ето това е пътят към хармонията.

Но главното е да слушаме сърцето си, да не се самозалъгваме. Да не причиняваме тревоги и безпокойства на околните. Човекът, който върви по пътя на праведността, дарява лъч светлина на целия свят.

ОВЕН

Обновление в общуването, приятели, нови идеи в живота, иновационни технологии – това са сферите, на които трябва да обърнете внимание. Нови източници на доходи в бизнеса. Добър шанс за изменения!

ТЕЛЕЦ

Трансформации на статуса, работа, нови длъжности. Да се научите да жертвате нещо, ако се наложи, и да се разделяте с това, с което сте свикнали. Измененията вече настъпват, главното е да ги уловите.

БЛИЗНАЦИ

Вие самите ще извършвате революции, ще променяте мирогледи, ще се радвате на измененията. Очакват ви добри перспективи.

РАК

Подгответе се за най-силната трансформация. Подобно вече се е случвало, възможно е повторение на житейски ситуации с финанси, кредити, ипотеки. Подгответе се да скочите в неизвестното. Отвъд хоризонта ви очакват чудеса.

ЛЪВ

Партньорите ще изискват цялото ви внимание към себе си. Не пестете емоциите си, душевната си щедрост. Тогава и любовта ще нахлуе в живота ви.

ДЕВА

Очакват ви трансформации в областта на здравето, и то в положителна посока. Разкриват се перспективи на работното място. Направете си изследвания за нивата на витамин D.

ВЕЗНИ

Настъпват благоприятни изменения. Разкрива се вътрешният ви потенциал. Възможно е зачеване на дете. Децата, развлеченията, хобитата са вашата област. Но Плутон може да наруши баланса: любовниците и страстта нахлуват с нова сила.

СКОРПИОН

Старайте се максимално да разкриете потенциала си. Насочете всичките си сили към съзидание. Правилно подредете приоритетите си в семейството. Отделете време за близките си и за създаване на уют у дома.

СТРЕЛЕЦ

Пълна смяна на мисленето, общуването, комуникациите. Гответе се за нови курсове и нови знания. Появяват се добри шансове за реализация на нови проекти.

КОЗИРОГ

Необходимо е да промените отношението си към финансите. Пуснете в живота си нови форми на заплащане, използвайте авангардни устройства. Преразгледайте вариантите за печелене на средства и коригирайте храненето си.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете готови за изменения и у вас самите. Преразгледайте живота си и се избавете от вредни навици. Ще ви е от голяма полза. Работата с тялото носи прекрасни резултати. Влизате в добра форма.

РИБИ

В този период ви посещава вдъхновение. Музата вече ви дърпа за ръката, за да ви поведе по пътя на творчеството. Обърнете се с лице към нея и сътворете шедьовър.

Източник: www.vogue.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар