Дължината на пръстите разкрива що за характер имаме

От дължината на пръстите може да се разбере що за характер имаме. Същото се отнася и ако се вгледате в пръстите на другите

Не само зодиакалният знак и линиите на дланта говорят за личността. Оказва се, че характерът може да се определи и по дължината на показалеца и на безименния пръст.

Показалецът е по-дълъг от безименния

Ако вашият показалец е по-дълъг от безименния ви пръст, поздравления! Вие сте роден лидер. Хората ви следват, имате авторитет. В мнението ви често се вслушват, но се налага много внимателно да обмисляте действията си, защото те също оказват влияние върху околните.

Уверени сте в себе си, целеустремени и находчиви. Знаете какво искате, и винаги следвате мечтата си. Често хората се обръщат към вас за съвет, защото знаят, че винаги ще им помогнете да намерят нужното решение. Понякога обаче сте избухливи, но бързо ви минава.

Показалецът и безименният са еднакво дълги

Ако тези два пръста на ръката ви са с еднаква дължина, вие сте невероятно спокоен, загрижен, нежен, верен, комуникативен и добре организиран човек. Около вас винаги се събират много хора, защото излъчвате топла и оптимистична атмосфера. Затова на другите им е спокойно с вас и са готови да ви разкрият и най-съкровените си тайни. Често хората с такава дължина на пръстите избират благородни професии: лекар, учител, ветеринар, спасител. Харесва ви да помагате на другите, да се грижите за тях.

Безименният е по-дълъг от показалеца

Ако този случай се отнася до вас, това означава, че сте уверени в себе си и пресметливи. Притежавате магнетично очарование и се ползвате с популярност сред противоположния пол. Във всичко търсите рационален подход. Знаете от какво имате нужда и как да го получите.

Имате стратегически ум, не се ограничавате с едно конкретно нещо. Намирате изход от всяка ситуация. Най-често сте сериозни и разсъдливи, мислите повече с главата, а не със сърцето си. За вас са подходящи професии, изискващи логика и стратегия: учен, инженер, юрист.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар