Шоково! Пищните форми на Ким Кардашиян разпориха роклята й (ФОТО)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ким Кардашиян за пореден път взриви феновете си

Ким Кардашиян отново се оказа в центъра на медийното и по-точно на папарашкото внимание, но този път причината не беше точно такава, каквато по всяка вероятност й се искаше.

Кожената рокля на Ким!

Става дума за това, че само преди дни 31-годишната риалити звезда разпори с пищни форми секси впита кожена рокля, с която се беше преминала за поредната си светска изява.

Въпреки че температурите не бяха особено подходящи за тоалета, който си беше избрала, Ким крачеше уверено с кожена рокля, очертаваща щедро всяка една от извивките й. Всичко беше наред до един момент обаче. В следващия оскъдната дрешка не успя да удържи преливащите форми на една от сестрите Кардашиян и платът поддаде – ципът на тоалета й се разтвори под напора на едрия й бюст.

Ципът - предател!

Как се е развил сюжетът от този момент до появяването на Ким пред камерите на токшоу, в което беше канена да гостува заедно с двете си сестри, историята мълчи. Знае се само, че нечии сръчни ръце са успели да подчинят непокорния цип и са прибрали снагата на красавицата отново в кожената й одежда.

За щастие, инцидентът не помрачил доброто настроение на дамата, като самата тя разпространила снимки на ципа-предател, разкрил част от снагата й без нейната воля.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар