Телевизор в спалнята и още 5 неща, които ви пречат да забогатеете

Каква може да е връзката между телевизора в спалнята и богатството? Въпреки недоумението на някои има такава връзка. И тя може да ви изненада

Вероятно няма дом, в който да няма да има телевизор. Да, в нашите модерни къщи и апартаменти той заема най-почетното място не само в хола, но често и в спалнята. Добре ли е да поставите телевизор в спалнята? И каква е връзката между телевизора в спалнята и доходите ни?

Първо, нека да разберем как се отразява телевизора в къщата по отношение на енергиите?

Когато телевизорът е включен, от екрана „тече” поток от чужди мисли, изображения, негативна информация (когато гледаме токшоута, екшън филми, трилъри, ужаси, новини, програми за бедствия, аномалии, извънредни събития и др. ).

Междувременно къщата се „зарежда“ с всичко, което се излъчва в нейното пространство, тоест докато телевизорът е включен, енергийното поле на къщата ви се пълни с умствен боклук. И подсъзнанието ви консумира този „боклук“, което води до безпокойство, притеснения, раздразнителност и невнимание.

В спалнята трябва да се стремите да създадете релаксираща атмосфера, която ще допринесе за почивка и възстановяване на енергията. Прекарваме 1/3 от живота си в сън и по това време сме най-изложени на влиянието на нашата подсъзнателна среда.

И сега да си припомним как мебелите най-често са наредени в спалнята? Срещу леглото има шкаф или скрин, над който виси телевизор, тоест телевизорът е разположен точно срещу леглото. А екранът на телевизора е отразяваща повърхност и действа точно като огледало.

Затова не е странно, че някои го оприличават на „черно огледало„. Оказва се, че по време на сън спите с крака към „черното огледало“. А такава подредба по време на сън е много неблагоприятна, генерира отрицателна енергия и може да провокира финансови загуби.

Какво друго?

Съставихме и кратък списък с неща в къщата, които пречат на финансовото благополучие на семейството. Време е да се отървете от тях, преди да е станало твърде късно.

„Мъртви обекти“ . Говорим за еленови рога, изкуствени цветя, изсушени насекоми и други неща, които са загубили душата си. От тях диша енергията на смъртта, но не и на благополучието.

Счупени съдове. Много хора съжаляват да изхвърлят дори счупена чиния. Взимат лепилото, оправят я и готово. Въпреки това, счупването на чинии в къщата е лоша поличба. Това блокира потока на парите.

Стари дрехи и вещи на починали хора. Всичко това изпраща молба към Вселената за бедност и просто ви пречи да печелите повече. По-добре е да се отървете от боклука възможно най-скоро и да купите нови неща. Това няма да навреди не само на портфейла, но и на гардероба.

Изкуствени водопади. Източникът на изливаща се вода в къщата ще символизира, че парите от вашето семейство просто изтичат. По-добре е да се даде предпочитание на застояла вода – например аквариуми.

Увивни растения. Те означават гениална мрежа от трудности и препятствия по пътя към вашия финансов просперитет, така че слагането на такива цветя у дома изобщо не си струва.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар