Гръм и мълнии! Вижте тези 4 звезди без грим!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Гримът наистина прави чудеса!

Много от момичетата и жените днес са преследвани от непрестанни комплекси, свързани с това, че не изглеждат по начина, по които изглеждат техните любимки от сцената, от телевизионния екран, от плакатите.

Образите, които ни се натрапват пред очите ежедневно, са красиви, изписани, от тях струи сексапил и чар. Те са винаги с тоалети, приковаващи вниманието, аксесоари, които всяка жена иска да има, и с безупречен грим.

Звездите без грим!

Дали обаче точно винаги?!

Не! Защото и звездите са хора!

Предлагаме ви да хвърлите един поглед на тази компилация от снимки на известни дами. Дженифър Лопес, Дрю Баримор, Ева Лонгория и Алиша Силвърстоун са  4 дами, по които сме свикнали да се прехласваме, защото винаги изглеждат добре, винаги са в центъра на вниманието, винаги със самочувствие – че изглеждат добре!

Е, да, но от снимките става ясно, че и те имат моменти на слабост. Това са онези моменти, в които върху лицето им не е нанесен онзи слой грим, който превръща обикновените момичета в принцеси.

Не казваме, че са плашещо грозни! Казваме просто, че и те са като всички останали жени! Когато не са на сцената или под светлините на прожекторите, когато не са прикрили дефектите си – те са като вас, като мен, като продавачката от магазина отсреща! Те са просто жени, а не звезди!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар